Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стъклен скрийн протектор?
Автор: zero   
Дата:   16-09-15 21:16

Здравейте колеги, бая време мина не съм писал...., години :) и сега за капак един лаишки въпрос :)
Я кажете ползва ли някои от вас от тези стъклените скрийн протектори, аз до сега си ползвах все от обикновените, ама сега гледам иновации ала бала, та да питам преди да се изложа, предимства и недостатъци :)

Отговори на това съобщение
 Re: Стъклен скрийн протектор?
Автор: unikalen88   
Дата:   16-09-15 21:29

ами на моя апарат имаше но не беше стъклен а пласмасов.Незнам нали за един и същ става въпрос.Предимства за мене няма,едно че цената е по висока и като се надере и се смени се дават повече пари,другото е че е по дебел и стърчи навън,те ги пишат 1 милиметър 2 милиметра ,но като се сложи на апарата и супер много дразни как стърчи.Това ако говорим за пласмасов,несъм го чупил но не изглежда на стъклен ето такъв е http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA==/z/jiIAAOxyVaBSyJx4/$_35.JPG?set_id=2

Автор: quazimodo   
Дата:   16-09-15 21:33

Аз пък досега знаех, че такива нещица съществуват само за смартфонитеhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/original/idea2.gif

Дата:   16-09-15 21:34

Да за същото става дума: http://prntscr.com/8h31kv
Пише уж че било стъкло между фолио и като се счупело не се разпилявало на парчета а седяло като на лека кола цяло. Но това което казваш за дебелината ако е вярно а сигурно е и мен ще ме дразни да надстърча.

Автор: Shael   
Дата:   16-09-15 22:01

Бях си поръчал два. Първият без видима причина се спука, образуваха се остри като игла парченца, за късмет не се надра екрана.Вторият така и не го поставих, карам си без протектор.

Автор: biso   
Дата:   16-09-15 22:44

изкарах повече от година с един стъклен протектор. няма надраскване, никакво пазене. за съжаление скоро изпуснах телефона на улицата, и на протектора се появи пукнатина и ще го сменям. пак със стъклен, струва си парите

Автор: iavorianev   
Дата:   16-09-15 23:16

Струва си парите, пропуска като че ли повече светлина,картинката е по ясна. Отделно се драска много трудно, какви са тея глупости с дебелината неЗнам. Абе ако си изтървеш апаратя ,последния проблем ще ти е дисплея, ама за някаква защита ако го чукнеш само него става. За мене си е плюс

Автор: nyamago   
Дата:   16-09-15 23:36

Екраните на много модели Сони камери имат фабрично такъв стъклен слой отвън. Не се драска, издържа и на леки удари (с чук разбира се може и да му 'стане нещо'[smilie6]).

Понеже фирмата не обяснява, че това е протектор, хората не знаят и купуват от китайците абсолютно ненужни (и влошаващи образа) пластмаси, които лепят допълнително отвън.

Първият модел Некс 5 (без буква) имаше широко признат проблем с този протектор: залепването не беше идеално. След време от перифррията му проникваха малки въздушни мехурчета, които стояха като белезникави петънца. Нищо страшно - при проходящата светлина не се виждаха, но на загасен екран стояха грозно. Решението беше отлепване и заместване с нов (пак стъклен) протектор, каквито се продаваха нароно за целта. Тогава научих, че са стъклени и фабричните, но не смених моя, мехурчетата не ми пречеха. Следващите 2 модела, които съм имал, вече нямат тоя проблем.

Ако един апарат го няма фабрично, препоръчвам стъклен протектор - но също препоръчвам да е много точен по размер и да се поставя (залепва) с изключително внимание, особено за 'пленен' въздух и за плътност по периферията.
[shtrak]

Дата:   17-09-15 00:12

ам да предполагам има и от стъкло което наистина ще се дере трудно затова казах че ако е като моето е грозно и дразни с дебелината си,сега сам с такова от фолио и все едно няма нищо на дисплея,като се надере ше го сменя с друго.за 3 долара си взех 6

Дата:   17-09-15 17:31

Аз снощи поръчах едни от фолио, тея дни ще си харесам и някои стъклен пък накрая ще видя кое ще сложа :)

Автор: kefalcho   
Дата:   17-09-15 18:36

Ползвам на 70Д но има недостатък при горния малък дисплей, защото формата му е леко заоблена ан протектора не е и не прилепва добре. Откъм здравина съм много доволен, и на смартфона и на апарата

Дата:   18-09-15 17:57

а да както каза колегата по горе,за малкото екранче има лека извивка а на протектора няма,и не залепва добре,пълни се с прах и така

Дата:   19-09-15 14:53

Аз на горния не лепя и без туи :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: