Автор: pepi34
Дата: 11-02-12 03:23
Пич, ще се пробвам да ти обясня нещата в реален вид, обзалагам се че никак няма да ти харесат.
1. Наистина нищо не си открил, модела с теб или без теб, с твоите или без твоите снимки, ако иска ще стане модел.
2. У нас много погрешно се разбира понятието модел ( както и понятието фотограф). Не всеки застанал пред камерата е модел. Това се постига с много труд, усилия и връзки. Един наистина професионален модел, който е способен да направи кариера, трябва освен тяло да има и мозък и съответните познания, да знае как да прави кариера. Не се сърди, но в този аспект ти едва ли можеш да имаш заслуга. По същия начин, не всеки който щтрака с апарат е фотограф,но ТОВА е още по-дълга тема
3. Няма за какво да напиняш, защото такъв бизнес просто няма! У нас модели не се търсят, търсят се момичета които да стават за друго! Модели бол, търси се кой да плати на модела!Може би си чувал, че имало хубави българки и работели в чужбина? Ако си чувал, просто забрави, това било едно време. В момента рускините, украинките и латиноамериканките ги превъзхождат в пъти.Питаш какво ще стане ,ако някоя агенция прояви желание - сериозна агенция едва ли ще прояви, вече кандидат моделите са желаещите.
4.И не на последно място - даже и там където има такъв бизнес, паричките се дават с връзки и по - заслуги. И това от горе до долу по веригата, без изключение - като почнеш от фирмата възложител, минеш през посредниците, фотографа и чак тогава стигнеш до модела. Аз лично съм виждал страшно неподходящи момичета, снимани в проекти за много пари и супер готини модели, на който никой не ще да плати и стотинка. Това е може би, защото едните не щат да го подържат даже и за малко, а другите го могат и отзад!
5. И като каза, че става въпрос за приятелката ти - от тая гимнастика, единственото дето може да стане е да останеш и без приятелка
Така , че един съвет от мен. Снимай мацето на воля и не се занимавай с глупости.
|
|