Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 съдействие при печат
Автор: epsonmania   
Дата:   21-08-15 00:09

Колеги имам неудоволствието да ми се случат странни и почти нелогични за много напреднали специалисти инциденти с моята машинка -а тя е epson stylus pro 9880 super chrome k3 vivid magenta.Ако някой има дългогодишен опит с някой от подобните широкоформатни плотери,нека споделим опит моля ,ето какво ново неприятно инцидентче ми се случи днес:трябваше да довърша част от рекламен елемент но на един от форматите ми даде сигнал за изчерпана мастилница,тъй като работя с рефилни такива и нямах наличен нов чип за да подменя щото на ресетване не тръгна,се наложи да заредя почти пълна оригинална касета-и изненадата ми бе неотразима-изписа ми че не разпознава касетата-PHOTO BLACK-T6031...Отказа да я разпознае-моля за съдействие за всички възможни начини-как да си разреша проблема и да спася поръчката в кратки срокове,дори съм склонен да си монтирам система за непрекъснато подаване на мастила или да си купя друга машина-но разбира се епсон,от подобен клас...Очаквам само компетентни коментари,благодаря.Ако някой колега не е натоварен с много работа и разполага с време и възможност нека ми помогне с печата...Очаквам ви.[beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: съдействие при печат
Автор: fotopepi   
Дата:   21-08-15 00:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   21-08-15 00:54

Да,очаквах подобен отговор...Но реалностите и възможностите ми са различни от подобна перспектива,има и алтернативи...Свят голям,въпросът е тук дали бихме могли да си помогнем с инфо на базата на опита ,който все пак имаме,благодаря колега-Асеновград ми е далечко -от централна България съм.Не, че ,ако някой ми предложи решение и от Букурещ ,не бих се възползвал...стига да е адекватно.

Публикацията е редактирана (21-08-15 02:03)

Автор: stakimodels   
Дата:   21-08-15 09:06

Моля да изпишеш точно какво ти дава на екранчето на принтера - ако може да е на английски.

Автор: ecobo   
Дата:   21-08-15 09:43

Оригиналните мастила не са безбожно скъпи. Аз имам 4900 и не виждам никаква причина да си купувам ментета и да бера подобни ядове.

Автор: PIXEL5   
Дата:   21-08-15 09:46

Колега ще ти дам телефона на друг колега от Стара Загора.
Това е собственика и управителя на Про Кард - Казва се Велик Казаков.
Едва ли има друг който дистанционно може да ти помогне по добре от него.
Препоръчвам ти неговите услуги.
Ние като рекламна агенция си решихме проблемите когата се насочихме към тях. За съжаление са далеко... но това е.
В краен случай аз мога да съдействам с разпечатки но се намирам в Пловдив.
поздрави

Автор: PIXEL5   
Дата:   21-08-15 13:05

сори за закъснението. телефона е 0895 653 210

Дата:   21-08-15 14:39

Страхотни сте,затова си струва да се бори човек тъдява ,защото знам че съществуват хора като вас,благодаря от сърце-естествено оставам насреща с каквото мога аз да помагам...

Публикацията е редактирана (22-08-15 20:00)

Автор: venciwideo   
Дата:   21-08-15 15:10

в зарата сервизите на епсон са два и двата са добри макар само про-карт да е известен другите момчета също се оправят с проблемите перфекно... ако е нужно ще давам насоки къде да ги издирите

Дата:   21-08-15 15:15

Няма да влизам в спор,просто при моята специфика на печат-при сегашните условия и калкулации,не ми се връзват нещата с оригинални консумативи-опитах,ако ми дадете възможна цена за медия 700/1000-двустранен,бихме могли да опитаме печат при вас,благодаря за мнението.Ако прецените ,че можем да си бъдем взаимно полезни,нека го обсъдим по телефон или както вие прецените.

Дата:   21-08-15 15:21

Страхотно,гордея се ,че има такива хора,само за броени часове реагирахте на проблема на колегата си-за сега се крепя на косъм-поръчката ми е спешна ,но ми се иска
да сме в постоянен контакт с хора като вас,за да си съдействаме при оцеляването...с каквото мога и аз съм насреща ден и нощ-винаги.

Дата:   21-08-15 15:30

Благодаря,да .Ако не ви затруднява ми дайте инфо за този сервиз-за да имам варианти ,ако дойда до Стара Загора,конкуренцията прави живота ни по-лесен,когато сме коректни-благодаря ,колеги!

Дата:   21-08-15 19:31

Оказа се ,че ще имам нужда от комплект нови чипове за епсона,до този момент не съм пазарувал от България,може ли да ме насочите от къде да се снабдя с чипове за касетите-8 броя и 2 за памперсите L и R още веднъж модела-epson sylus pro 9880 ...

Автор: asahi   
Дата:   21-08-15 20:04

Този принтер ще кацне или в сервиза, или на бунището. И в двата случая няма да е виновен принтерът.

Дата:   21-08-15 21:18

INVALID INK CRTG-това ми изписва на оригиналната касета ,тя е почти нова

Дата:   21-08-15 21:20

затова са бунищата и сервизите, но докато кацне там-прави история-това е epson!

Публикацията е редактирана (21-08-15 21:31)

Автор: asahi   
Дата:   21-08-15 21:52

Прегледай това

Автор: stakimodels   
Дата:   22-08-15 11:24

Мога да ти помогна с този проблем, но наистна трябва да се остервизира, а не ми се вярва да искаш да го пратиш до Силистра

Дата:   22-08-15 12:13

Напротив,стига да съм убеден ,че ще отсервизирате машината ,когато имам нужда от това,тъй като за тази поръчка слава Богу се справих,бих дошъл до Силистра -нека влезем в контакт и се запознаем ,тъй като е възможно да възникне някакъв проблем ,по време на следваща спешна поръчка и да не успея да я изпълня в срок,а това е важно за работата ми.

Дата:   22-08-15 12:21

Благодаря.Хм...Ето цената на поговорката:"Сговорна дружина-планина повдига!"...

Дата:   22-08-15 12:38

Колеги,предложиха ми от Англия и Германия -да ми изпратят нови чипове за модела-въпроса е обаче -при съвместимите касети(рефилните),чиповете еднакви ли са за всички позиции ,или всеки цвят касета си има съответен чип,който отговаря на съответния цвят.Въпроса ми го задават колегите ,които са открили чиповете в сайт и могат да ги закупят и изпратят,но чиповете са без означение и наименование кой-за къде е,а и чиповете за памперсите са ляв и десен,там възниква същия проблем...някой работили с марките:epson stylus pro -4880,7800,7880,9800,9880?

Публикацията е редактирана (22-08-15 20:10)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »