Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Организиране на изложба.
Автор: st-photo   
Дата:   14-08-15 20:53

здравейте предстои откриването на първата ми изложба и ме интере свят организационните процеси по нея
снимките са напечатани и мястото е избрано Пловдив в клуб "БИБЛИОТЕКАТА"
Също така се интересувам от чисто организационната част за самата изложба – какво е хубаво да се направи, брошури, визитки, покани, организация на някакъв вид мероприятия за откриване на самата изложба, както и всичко свързано с този вид мероприятия.

Отговори на това съобщение
 Re: Организиране на изложба.
Автор: Dimitar.Tzankov   
Дата:   14-08-15 21:00

Кога ще е? Ще се радвам да я разгледам.

Може да направиш Facebook Event, според мен днешно време е добър начин да стигнеш до някаква аудитория. Евентуално с плащане да ти я въртят (ако имаш страница там и т.н.)

Дата:   14-08-15 21:17

да имам фен страница и лична в Facebook надявам се да я изложа края на септември началото на октомври ще се радвам да се видим на нея [smile] [smile] [smile]

Автор: Dimitar.Tzankov   
Дата:   14-08-15 22:29

Стига да съм "айляк" в този ден ще се радвам да я видя, иначе това е малко офтопик, но може на сайта си да сложиш обратна връзка към страницата във FB.

Дата:   14-08-15 22:57

извинявам се за авто пика

Автор: fotorafi   
Дата:   15-08-15 03:59

Успех![beer]

Автор: AndreyIst   
Дата:   15-08-15 11:08

Човече, вероятно изложбата ще е интересна, но обърни внимание на правописа, моля те...

Дата:   16-08-15 18:19

благодаря ви за коментарите но все още не мога да си от говоря
на тези въпроси
Също така се интересувам от чисто организационната част за самата изложба – какво е хубаво да се направи, брошури, визитки, покани, организация на някакъв вид мероприятия за откриване на самата изложба, както и всичко свързано с този вид мероприятия.

Автор: emo99   
Дата:   17-08-15 11:15

Каква е целта на самата изложба? Снимките на каква тематика са? Какво е посланието, което искаш да отправиш към посетителите?

Дата:   17-08-15 18:27

целта е да се покаже работата на фотограф с остатъчно зрение (15% ) или казано слабо ( без възможност за корекция )

снимките са на тема
Архитектурна, Пейзажна, Портретна, Театрална и Спортна фотография

за посланието мисля че става ясно от целта [smile] [smile] [smile]

Автор: emo99   
Дата:   17-08-15 19:23

Трябва да си отговорите тогава на следният въпрос:- Кои хора биха имали желанието да посетят подобна изложба и защо? Бюджета също е от голямо значение- може да има официално откриване с музиканти (класическа или друга музика), коктейл и т.н. Финанси за подобна проява може да търсите в СЪЮЗА НА СЛЕПИТЕ, ОБЩИНАТА, ФОНДАЦИИ ИЛИ ЧАСТНИ ДАРИТЕЛИ.

Автор: Daniel_P   
Дата:   17-08-15 19:33

Успех :)[shtrak]

Дата:   17-08-15 19:40

частни дарители имам един който подпомогна печата
за други много трудно
на ка кажа така от съюза на слепите казаха нямаме пари не финансираме такива прояви на ще помислим и ше се спржим с вас имат меили и телефон и от 4 месеца чакам

благодаря за отговорите

Автор: vkk1   
Дата:   17-08-15 19:58

успех ти пожелавам, аз бих посетил с удоволствие.

Автор: iliyanb   
Дата:   17-08-15 20:02

Успех! Възхищавам се на това, което правиш, имайки този проблем със зрението.[smilie24]

Автор: viktorio009   
Дата:   17-08-15 20:51

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   17-08-15 22:09

благодаря ще се радвам да се видим там [smile] [beer]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   17-08-15 22:34

Мисля, че най-бързо би разпространил информация за изложбата и да поканиш хора чрез "събитие" във фейсбук. Обърни се и към всички местни медии. Напиши едно "представяне", на изложбата, за автора и заедно със снимка евентуално на плаката го разпрати към вестници, онлайн издания, страници свързани с Пловдив и каквото още се сетиш. Мисля че "Под тепето" имаха силно изразена линия към изкуството. Обади им се направо, предполагам имат телефон, да публикуват покана, а и да отразят откриването. Флаерите не знам до колко ще са полезни, имам чувство, че хората ги взимат и след това хвърлят без да четат. А и така да попаднеш на твоята публика мисля, че ще е доста трудно. Можеш да направиш покана за изпращане по мейл и да пробваш да я пуснеш към община, големи фирми и т.н. Но това не знам колко би било ефективно. Можеш да напечаташ обаче за самото откриване нещо като визитка, но със снимка и някакво инфо, за самата изложба и за автора най-вече. Това от мен, не знам колко съм била полезна, но поне е с желание за това [beer] [beer] [beer] Успех !

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »