Автор: DidiAndreeva
Дата: 17-08-15 22:34
Мисля, че най-бързо би разпространил информация за изложбата и да поканиш хора чрез "събитие" във фейсбук. Обърни се и към всички местни медии. Напиши едно "представяне", на изложбата, за автора и заедно със снимка евентуално на плаката го разпрати към вестници, онлайн издания, страници свързани с Пловдив и каквото още се сетиш. Мисля че "Под тепето" имаха силно изразена линия към изкуството. Обади им се направо, предполагам имат телефон, да публикуват покана, а и да отразят откриването. Флаерите не знам до колко ще са полезни, имам чувство, че хората ги взимат и след това хвърлят без да четат. А и така да попаднеш на твоята публика мисля, че ще е доста трудно. Можеш да направиш покана за изпращане по мейл и да пробваш да я пуснеш към община, големи фирми и т.н. Но това не знам колко би било ефективно. Можеш да напечаташ обаче за самото откриване нещо като визитка, но със снимка и някакво инфо, за самата изложба и за автора най-вече. Това от мен, не знам колко съм била полезна, но поне е с желание за това Успех !
|
|