Автор: chrisnoch
Дата: 28-11-17 00:58
Автор: colorphoto
Дата: 27-11-17 17:20
Ночев: Ваша милост че е чуждопоклонник,не само готов да оплюе всичко родно а и вече доказал го с делата си - това е известно.
Нещо си се объркал, АНОНИМНИЯ-С-ЦВЕТНИТЕ-СНИМКИ!
Кога съм "оплюл всичко родно"? За теб може и да е известно, но за мен е пълна тайна. А за какви "дела" бръщолевиш, само ти си знаеш.
Ама да пишеш на някого че е ненужен без знание на чужди езици само защото е поискал упътване за техника на родния си език е еманация на грандоманията и българофобията!
Не съм писал на никого, "че е ненужен". Това са твои свободни съчинения, подсказващи нездравословни фиксации и липса на елементарни умения за вникване в съдържанието на писаното слово.
Какво общо имат грандоманията и българофобията с чуждите езици?
Ти не ползваш ли поне един от големите световни езици (английски, руски, испански, френски, немски, ...)???
И по време на социализЪма във всеки по-голям град имаше поне две езикови гимназии - едната задължително "руска". А бяхме зад желязната завеса. Сега живеем в глобално село и общуваме с целия свят. Това може на теб да не ти харесва, но е факт.
Друг факт: аз съм прекалено голяма лъжица за твоята устица.
И за финал - безплатен съвет: щракай си с никончето и недей да ръсиш мозък, че нямаш в излишък!
Автор: chukov
Дата: 27-11-17 17:46
Ночев, колчем видя лаптоп с чужденец уиндоуса му е на родния език
Мислех, че чужденците са с лаптопи, а не обатното. Явно съм грешал.
Толкова ли е глупав?
Нямам представа. За кой конкретен "лаптоп с чужденец" иде реч?
Французите - и те прости. Не щат да го говорят тоя английски и туй то ![[smilie2]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie2.gif)
Моите скромни наблюдения подсказват, че това се дължи по-скоро на комбинация от мързел и липса на езикови умения, гарнирани с голяма доза шовинизъм.
|
|