Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Обява в базара
Автор: Photom   
Дата:   06-08-15 11:03

Как мога да добавя снимки към вече пусната обява в базара?
Натискам бутона Редакция, ама от там не може да сменя/кача снимки и дори да променя текста.

Отговори на това съобщение
 Re: Обява в базара
Автор: marvves   
Дата:   06-08-15 11:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kvakioh   
Дата:   06-08-15 11:16

В някой сайт за снимки да се пуснат, и после като линкове в отделно притурка към обявата. Няма начин друг.

Автор: lamerko   
Дата:   06-08-15 11:22

Затвори обявата и я пусни наново. И моя първи опит беше "весел" - оказа се, че текста от първата част дори не може да се редактира, а аз си бях написал нещо като чернова [smilie18]

Автор: guciguci   
Дата:   06-08-15 11:59

До 24 часа може да се редактира текста

Автор: kokotoo   
Дата:   06-08-15 12:00

радвай се че си успял да пуснеш обява [beer]

Автор: domidi   
Дата:   06-08-15 12:15

Ами ФФ не ви е продавалник!
Има си сайтове за търгаши!
Ако зависеше от мен празни(кухи) профили нямаше да могат въобще и коментар да пишат.

Автор: e-mil   
Дата:   06-08-15 19:47

Авторът е пуснал за продажба едва 3-4 неща от началото на годината досега. Преди това е продал само едно нещо през 2013. Хич не прилича на търгаш.
Ти за същото време си пуснал пак толкова, но обявите ти за купуване са двойно повече. И няколко от тях са в множествено число: обективи, адаптери... По твоята логика вероятността ти да си търгаш е по-голяма. [smile]

Автор: Photom   
Дата:   06-08-15 20:36

Ако мене обсъждате, не ми харесват държанието на хората тук, затова не качвам и гледам да не коментирам.
Чат пак имам някой въпросче на което съм намирал отговор тук, за което благодаря.
Никога не съм разбирал и толерирал хора, който хем казват че не им харесва, хем са бутат точно там и се опитват чрез компетентността си да изпъкнат и да изглеждат остроумни.
Явно си нямал работа, колега и си ми гледал профила. Не съм търговец, продавам си излишна техника която вече не ми е нужна. Има базар, всичко е по правилата надявам се че не преча на никого.
Темата е за КОШ. Както и половината мнения не са свързани с въпроса ми.

Публикацията е редактирана (06-08-15 20:37)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »