Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 5х30
Автор: koliovite   
Дата:   29-07-15 23:29

Доколкото разбирам, за да гласувам в "Нови предложения" трябва да имам 5 снимки с 30+ точки А рейтинг?

ОК докарах ги, но още получавам:
"Нямате права за гласуване в Нови предложения за Албум.
Може да гласувате само в Албум - Избрани снимки.
За повече информация прочетете правилата."

К'о пра'им?

Отговори на това съобщение
 Re: 5х30
Автор: sayman   
Дата:   29-07-15 23:48

Имаш 3 снимки с над 30т. Последните ти 2 снимки не са минали 3 дневния срок. Сипи си една ракия, изчакай рейтинга да стане видим и тогава се нервирай.

Автор: koliovite   
Дата:   30-07-15 00:18

Грам не се нервирам :-). Сипал съм си биричка, че в тая жега...

Темичката е дребна и евтина, но надявам се приятелска провокация, към който се занимава в момента с този сайт. Така както са написани правилата в момента, не пише нищо за 3 дневни срокове видими или невидими. Що например във flickr не ми се налага да правя прочуване как точно работи сайта. От 2004-та до сега логиката на тия правила толкова пъти ги сменяха, че свят да ти се извие.

П.С. Всъщност цялата работа е нелеп опит да привлека вниманието върху собствената си особа. [cool]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   30-07-15 00:36

Следващият ощипан, но точките не донасят на тепсия талант, а форума за математика е : http://www.math10.com/forumbg/

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »