Автор: Ivanpg
Дата: 26-07-15 14:25
Така тези дни може пак да пробвам. Значи, ще гледам да съм с максимално отворена бленда (логиката да избера 11 беше, че през деня при дневна светлина, това е една от блендите, която използвам и съм чел, че е подходяща за постигане на най-голяма острота, опасявах се, че при 3,5 може да се размаже още повече). За ИСО-то ще пробвам по високи стойности. Фокуса ще го включа на ръчен, но трябва да видя дали ще успея да го фокусирам добре, ще гледам през визьора, не знам дали на лайф вю ще мога да видя дали е добре фокусирано. И ще опитам да е максимално добре застопорен обектива .
А за подробното описание как се стига да Камен дел искам много да благодаря! Ще ида през някой от почивните дни през деня първо да видя как се стига на светло и след това вечер.Мерси!
@bairi100 да наясно съм, че това е така. Не съм си и въобразявал, че с малкия ми опит ще успея да направя снимка доближаваща се до реалната гледка, но някакси очаквах малко повече от себе си, но очевидно съм допуснал много грешки. И все пак и те ще са ми от полза.
|
|