Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ремонт на Canon 5DMark3
Автор: k7   
Дата:   26-07-15 09:40

Здравейте. Вчера докато снимах една сватба, някак си закачих и скъсах джойстика, който е на гърба на тялото. Отгоре е твърд, но в основата си е гума. Дали в ЗЕНТЕКС могат да го сменят и колко струва според вас?!?
Поздрави,
Калоян

Отговори на това съобщение
 Re: ремонт на Canon 5DMark3
Автор: icovalchev   
Дата:   26-07-15 10:03

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: marvves   
Дата:   26-07-15 10:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   26-07-15 10:16

Дата:   26-07-15 10:25

Нищо друго не е счупено. Дори не се откъсна цялото, а наполовина. Сложих го обратно и като го закрепих не личи повредата. Джойстика работи!!! Работих с апарата цяла вечер, след случката.

Дата:   26-07-15 10:35

Дата:   26-07-15 10:52

Ако можеш да помогнеш с това лепило и абразивна обработка, защото аз не се наемам. Черпя и си плащам. Ако не, утре Зентекс. Надявам се само джойстика, при все че всичко друго е ок и бачка, да не струва майка си и баща си!!!

Дата:   27-07-15 10:11

Зентекс го нямат този джойстик. Имате ли напредстава как да го търся на английски в инернет (какво му е наиненованието на английски). Мисля да търся в ебей, дийл екстрийм и тн. Ще пробвам и в базара. Ако има на части 5ДМАРК3 да пише!!!

Автор: ivo70   
Дата:   27-07-15 10:19

Имате Л.С.

Автор: kvakioh   
Дата:   27-07-15 11:19

Оттук пазарувам, не знам дали има до БГ, но има такава част:
http://www.cameraspareparts.co.uk/canon-eos-5d-mk-iii-camera-parts-390-c.asp

Дата:   28-07-15 22:58

Благодаря за линка, обаче аз точно тази част (само джойстика отзад) не намирам. Целият гръб го има с всички бутони, но не ми се дават 250-300 лева!!!

Автор: ivo70   
Дата:   29-07-15 08:50

Като гледам на линка който ви пратих, всички бутони са заедно(с общ лентов кабел) и едва ли ще ги намерите поотделно.Според мен може от повредено тяло, но не съм сигурен дали е възможно да се разделят.

Автор: kvakioh   
Дата:   29-07-15 12:00

То не само за частта, ами и за монтажа може да искат 50-100лв и повече. Така че няма да е лесно, ако има ограничение в парите.
Така си е, преди аз сменях една малка част в един Канон, беше за 12лв, но смяната 90.[smilie2]

Автор: Petri   
Дата:   29-07-15 12:16

Неприятно е това, но да не забравяме, че това е техника, с което се работи. Ремонта няма да е ужасно скъп, това пак не е кой знае какво охарчване.
Миналата година колега се наложи да смени дъно на 5дмк 2 или 3, не помня кое точно, защото той има и двете. 1000 лева беше ремонта - не бъркам, точно толкова без 2-3 лева беше фактурата. Но с това тяло се работи и няма как.

[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »