Автор: bestlap
Дата: 15-07-15 17:08
chukov изобщо не сте прав ,даже по мое мнение сте далеч от истината.За да не са празни думи ще се обоснова... И аз опитах да ходя на курс при преподавател ,който се занимава от Х години с това снимал е не знам си колко мероприятия,сватби,клипове,предавания и т.н Искаше 30лв за 2 астрономически часа.За близо 10 посещения х2 часа научихме само видове ракурс,Фарт,базова Композиция/3-те третини/,Ос на взаимодействие ,Параметри на експонацията,монтажна връзка което за 300лв не ми се вижда кой знае какво при положение ,че в http://lynda.com/ за тези пари ще имаш дооста време достъп до всичките им уроци,който не само ,че са структурирани МНОГО добре,но и са ДОСТА при това във всички насоки- фотография,обработка,видео заснемане,ефекти в /cinema 4d,premiere,afrer efect,3ds MAX,Maya,photoshop,Blender и др./ ако потребителя има интерес може да се възползва и от php,java,mysql,C,Ruby,Android,iOS,Swift и прочие.Също така за фотографията има всичко от най най фундаменталните неща до доста по-сложни маски,композитинг,ротоскопия,цветови корекции,ретуш и т.н Така ,че стига да имате базови познания по английски според мен това е начина да се развивате ,а не да вярвате на този и онзи да ви учи.Защото поне в този сайт 99.9% от хората са преподаватели по университети и също така базата с която разполагат е наистина внушителна.Снощи гледах gopro всичко за него снимаха под вода,ползваха над 200 вида закрепвания за един мостанг и прочие просто много много добре обяснено и поднесено.
|
|