Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Достъп до настройките на 5DM2
Автор: PIXEL5   
Дата:   07-07-15 21:57

Здравейте,
от няколко дни се чудя дали трябва да пусна тая тема: Първо защото това е идеалния повод да направим говорилня и Второ: Информацията която ще споделя не е достоверна но звучи доста примамливо.
С две думи въпроса е следния: Колега който не прави разлика между кадрите на телефона и фотоапарата сподели че брат му който е професионален фотограф се заиграл със старото си 5D M2 - защо - човекът очевидно си е навил на масрафа и решил да се позабавлява с пенсионирания 5D. Отворил е някакъв "свръх секретен" файл с настройки и е открил че на практика Марк двойката с която и аз снимам имала "не малко" възможности - заложени при производството но неактивирани.
Истината е че аз самия нямам никаква идея е ли е възможно това и не бих искал да изпадам в комични ситуации.. но нали знаете какво казал циганина дето се опитвал да подкваси морето: :)))) знам че няма да стане, ама ако пък стане циганчетата цял живот ще имат кисело мляко.
Споделям това инфо защото подобна ситуация имахме със служебната кола - фолксфаген кади. След като му пипнаха софтуера, активира се вградена аларма - каквато преди това нямаше, появи се ток в стандартни вградени букси за допълнителни фарове и още няколко такива дребни благинки.
Та колкото и да е еретичен и на пръв поглед "свръхЕнтелегентен" казуса, бих се радвал ако споделите вашите знания, опит или дори идеи.
Моля нека не превръщаме темата в арена на неконструктивни словоблудства. Ще ми бъде драго ако се окаже че в думите на колегата има някаква доза истина.
поздрави

Отговори на това съобщение
 Re: Достъп до настройките на 5DM2
Автор: nsirakov   
Дата:   07-07-15 21:58

НАРИЧА СЕ mAGIC lANTERN

Re: Достъп до настройките на 5DM2
Автор: victory13   
Дата:   07-07-15 22:00

Активирайте на кади-ту дневни светлини дълги на 30%, и часовника на печката [cool]

Тия работи ще са по-лесни от другото...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »