Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 избор на семеен фотоапарат
Автор: ilko2404   
Дата:   28-06-15 15:58

здравей те , напълно нов съм във фотографията ако не броим снимането с телефон . С жена ми решихме да си вземем фотоапарат , но от огромното разнообразие на пазара съвсем се объркахме какво търсим . В крайна сметка се спряхме на 3 модела :
Fujifilm FINEPIX S8600
Sony Cyber Shot DSC-H300
Nikon CoolPix L840

Няма да се ползва за някакви опити за професионални снимки , а само за семейни забавления от все още не опетни фотографи .
Ако дадете някакви мнения ще сме ви много благодарни .

Отговори на това съобщение
 Re: избор на семеен фотоапарат
Автор: Twingo   
Дата:   28-06-15 16:10

Изброените фотоапарати въобще не са подходящи, защото са с голям зуум и малка матрица => лошо качество на снимките. Вижте тази тема

Автор: quazimodo   
Дата:   28-06-15 18:48

Скачайте на Сони-то! Ще ви даде "най-сочната" картинка и поне на хартия е с най-добрия обектив.

П.П. Twingo, прочети пак поста на тупикстартера, виж за каква ценова категория става въпрос и тогава бутай хората в дълбокото[beer]!

Публикацията е редактирана (28-06-15 18:51)

Автор: axlastro   
Дата:   28-06-15 19:04

Не че нещо, ама в базара има олимпус EPL-1 с обектив за 300 лв. и ще снима в пъти по-добре...

Дата:   28-06-15 19:08

Скачам на нов фотоапарат защото ще го взема на изплащане

Дата:   28-06-15 19:09

Не, че нещо, но в първия пост не съм прочел словосъчетанието "втора употреба"[beer] .

Автор: Twingo   
Дата:   28-06-15 19:26

Без значение от ценовата категория, точно сонито е доста зле /имал съм sony h200/, особено с шума - използваемото исо е 400, нагоре става на парцали, а и при обработка често излиза доста шум. Като цяло, според мен купуването на турбо сапунер не си струва. Има много други апаратчета /по-компактни и с по-добри матрици/, които са доста по-добре.

Публикацията е редактирана (28-06-15 19:28)

Автор: pdimitrov   
Дата:   28-06-15 19:40

Ако горната граница е 400лв, заделяй пари няколко месеца, стигни ги тези 400 и си вземи добра машинка :) Апаратите, до които си свел избора си имат един зуум и това е. По-добре вземи нещо с добра матрица и ограничен зуум, компенсирай с няколко крачки и след това се радвай на качеството на снимките. Пък ако трябва да се вземе веднага (с оглед на предстоящите отпуски), може да погледнеш Fujifilm XF1, колегите много го хвалят.

Автор: iavorski   
Дата:   28-06-15 20:30

Абсолютно начинаещ и XF1 е много неудачна комбинация. Иначе до 400 лева нов това е най-стойностния избор. След като се сдобих с такъв си продадох безогледалката и честно не ми липсва нищо.

Дата:   28-06-15 20:51

затова писах в форум където хората са наясно с нещата . Това XF1 и аз го гледах . Един приятел в интерес на истината ми предложи OLYMPUS E-PM1 на няколко месеца . Казва че е добър избор

Дата:   28-06-15 21:05

ilko2404 написа:

> затова писах в форум където хората
> са наясно с нещата . Това XF1 и аз го
> гледах . Един приятел в интерес на
> истината ми предложи OLYMPUS E-PM1 на
> няколко месеца . Казва че е добър
> избор

Ми наистина е добър избор, но по-скоро е на няколко години[smilie3].

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »