Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос относно Nikon D5200
Автор: hrbhr   
Дата:   18-06-15 12:39

Здравейте,
искам да попитам дали някой се интересува от тяло Nikon D5200 на 2461 кадъра с 20 месечна гаранция или да има познат, който да си търси подобен апарат, защото спешно трябва да го продам.
Ако не дали някой има някъде неизползваемо тяло Nikon D7000 по възможност запазено и на не повече от 50 000 кадъра по възможност.
Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос относно Nikon D5200
Автор: Dimitar.Tzankov   
Дата:   18-06-15 13:34

Пробвай в базара: https://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=BAZAR

Дата:   18-06-15 13:42

Вече съм го пуснал там,в olx И bazar.bg, но до момента нищо...

Автор: kvakioh   
Дата:   18-06-15 13:54

Чакането понякога за такива неща и фототехника може да се проточи с месеци. И аз продавам доста неща, които не ми трябват, но няма много интерес.

Автор: izabela   
Дата:   18-06-15 14:39

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   18-06-15 14:45

Да така е въпросът е в това че се занимавам със събитийна фотография,а 5200 няма мотор за фокусиране,а преминах на твърди обективи...и това не доглеждане от моя страна ме кара спешно да търся бартер или продажба,каквито липсват...

Автор: fraction   
Дата:   18-06-15 14:48

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   18-06-15 14:58

Това с твърдите обективи и събитийна поне за мен не е яко, защото сменяш обективи като хамав, поне аз наскоро снимах нещо подобно и се влудих от смяна на обективи (бях подмъкнал цялата щайга с буркани).

Няма как с 35 или 50 или свръх широк да хванеш всичко (примерно снимка на група хора на закрито с ограничено място), а китовия (18-105) не е на ниво като картинка много отворен, а затворен е прекалено бавен.

За такива неща помисли за обектив от сорта на Tamron/Sigma 17-50/2.8 с мотор, вместо да сменяш тялото. Добави и светкавица, ако се налага. Тялото ти е пушка и освен по-лесния достъп до настройки (и фокус мотор) D7000 не може да предложи по-добро качество на снимките.

Дата:   18-06-15 15:09

До момента имам 24 f/2.8D и 50 f/1.8D и трябва да ги продам,за да си купя 17-50 f/2.8...

Дата:   18-06-15 15:27

Според мен е по-разумно решение, но ти си преценяваш.

Иначе на въпроса "защо не се търси" : според мен основно се търсят 2 варианта при DSLR (игнорирам FF):\
1) Нов в бранша, търси максимално евтин вариант, предимно D3x00 серията
2) Навлязъл и "надрастнал" D3/5x00 серията, търсещ D7x00.

Съответно D3x00 и D7x00 (при разумна цена!) се продават по-лесно от колкото D5x00, но това са си мои наблюдения и анализи, може да греша.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »