Автор: nyamago
Дата: 02-06-15 01:38
@e-mil : Публично се извинявам за грубото недоглеждане. Ако бях забелязал, че постът е от тебе, нямаше да отговарям - по причини, обяснени в последния ни реален спор.
Не съм забелязал автора на поста, защото като принцип оспорвам тези и твърдения, не достоинствата на авторите им. Ритам само топката, не играча (други правят обратното).
В случая не само не се заяждам, но дори не подхванах спор (друг го подхвана след мен). Само обясних съществени подробности около новото предложние на Гугъл, които можеше да останат пропуснати от някои читатели на постовете до моя.
Репликата за 'циганенето' не е към тебе (нито дори към неясния в онзи момент за мене автор). И не е изобщо намек - нито тънък, нито дебел. А си е най-директен укор към манталитета да се очаква всичко да е безплатно или (в други случаи) да се очаква водещите качествени продукти да са на цените на масовите. И това е проявявано неведнъж от хора с претенции (и дори с доказани способности), на които такъв манталитет никак не приляга.
Езикът, с който съм го изказал, ще изненада познаващите ме хора - не е мой език. Прихванал съм го тук, в този форум и един-два други български форума. Но все пак не намирам да е чак скандално просташки? (Тук сме виждали и къде-къде... )
Надявам се това обснение да е задоволително и още веднъж моля за извинение.
![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (02-06-15 13:36)
|
|