Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon EOS 150D август
Автор: piknik   
Дата:   24-05-15 20:14

Коя година не се знае.. , ако гледаме 750 и 760 д [smilie5] [smilie5]

http://dphotoworld.net/news/canon_predstavit_eos_150d_eos_sl2_kiss_x8_v_avguste_mcf2/2015-05-22-3444

Отговори на това съобщение
 Re: Canon EOS 150D август
Автор: axlastro   
Дата:   24-05-15 20:35

Ми ще видим. Аз лично се надявам да е по-добър откъм фокус - само това ми трябва, защото сегашното 100D само на централна точка е добро. И ако може да изстискат малко повече RAW буфер, ама надали.

Автор: chrisnoch   
Дата:   27-05-15 16:54

Преоблякъл се Илия ... пак в тия! [smilie5]
Докога ще чакате чудеса от Канон в ниския сегмент?

Дата:   27-05-15 17:59

100D е едно от добрите им тела в ниския сегмент. Но си има своите недостатъци, естествено генетично заложени от Канон, за да ни накарат да си купим по-скъпо тяло.

Автор: kvakioh   
Дата:   27-05-15 20:15

И аз ще чакам значи.
100Д е отлично, премина доста тестове и няма проблемчетата на 550/600/650Д. Само един Magic Lantern на някой може да му липсва, но си е достатъчно добро тяло. На моето навъртях над 40000 кадъра вече.

Публикацията е редактирана (27-05-15 20:16)

Дата:   27-05-15 21:38

Трябва му спешно латерна даже - направо е невъзможно да се правят стробистки изпълнения така, на тъмен екран. Колко им е било трудно да направят опция "turn off exposure simulation", ами видиш ли за тая работа трябва 1DX да си купиш или поне 6D.

Автор: piknik   
Дата:   27-05-15 22:15

"axlastro" би ли ми обяснил какво имаш предвид, че не разбирам.
Не се майтапя - бос съм.

Ако имаш време разбира се[smile] може и на лично съобщение.

Благодаря.

Автор: kandreev   
Дата:   28-05-15 09:21

От малкото коментари за 100д тук във форума, повечето са положителни, разбира се обективно посочени и недостатъците на каноския мъник. Имах възможност за кратко да разгледам апарата в павилиона и останаха с добро впечатление. Изкушава ме комбинацията само дори с 10-18...малко, удобно, леко, стабилизирано - идеално за пейзажи. Сега с тази "новина" се колебая дали да изчакам 150Д и доколко очакваните подобрения биха повлияли на крайния резултат основно при пейзаж [smilie11] .

Дата:   28-05-15 10:00

Това е канон - не очаквай някакви грандиозни подобрения! Все пак новия сензор дава доста добри резултати по тестовете, така че ако не ти е спешно и си готов да отделиш още 500 лв. заради подобренията, го изчакай. Ако искаш да имаш камера сега, с която да започнеш да снимаш веднага взимай 100Д с 10-18 и един-два твърди обектива (STM) за разликата в цената с новия 150Д, ако изобщо излезе.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »