Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Откраднат Nikon D5100 с два обектива
Автор: fitil4o   
Дата:   17-05-15 21:24

Здравейте!

В сряда, 13.05., от квартирата ми беше откраднат Nikon D5100, сериен номер 6400809.

Апаратът е с 2 обектива: AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED и AF-S DX Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR, със сенници, в комплект с чантичка и спусък. Ако забележите обява, в която се продава целия комплект или част от него, моля, свържете се с мен на ЛС, на мейл: vvassilev85@yahoo.com или с най-близкото полицейско управление.

Отговори на това съобщение
 Re: Откраднат Nikon D5100 с два обектива
Автор: marinovzh   
Дата:   22-06-15 03:07

Успех в намирането и залавенето на крадеца!

Автор: bg2014   
Дата:   22-06-15 08:57

В кой град стана това?
Има сайт за открадната техника. Обявете го там също. Ето го:
Късмет!

Публикацията е редактирана (22-06-15 11:17)

Автор: qwer6   
Дата:   09-07-15 19:28

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА,ЧЕ СА ВИ ОТНЕЛИ НЕЩА,КОИТО СА ЧАСТ ОТ ХОБИТО,ВИ!А,по моему-и частица от ЖИВОТА,ВИ!!!Никога няма да се намери това изделие!Повярвайте ми!Казвам го от Личен опит!От близо 5 години търся нещо подобно-и какво-едно ГОЛЯМО нищо!!!Дано,Вие имате Успех!Пожелавам,Ви го!!!!!!!![smilie24]

Автор: mustush87   
Дата:   09-07-15 22:51

И на мен ми се случи същото, на следващия ден си го намерих в продавалник.. с приятелката ми се направихме на киленти, с много усилия от наша страна и много малко от на полицията си върнах нещата.. Крадеца ги беше оставил в заложна къща .. дано да ги откриеш

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »