Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ с ремонт на тяло !
Автор: Angelinaboeva   
Дата:   08-05-15 10:48

Здравейте ! Преди време бях пуснала тема за калибриране на тяло ! И ето че пиша отново ! Ще ви споделя какво се случва и ще се надявам някой да ми даде съвет ! На 30 април отидох до фотопавилена с цялата си техника и ги помолих да ми кажат дали има проблем с тело о ми или с обектива ! На което момчето провери тялото с моя обектив 50 мм и ми каза че има но зада уточни от къде е взе 85 мм от техните и тества и с нея на което установи че има бек фокус и проблема е от тялото ! Занесох тялото в никон в понеделник на което смахнатата сексретарка пояна да ми говори че как се калибрирало към един обектив а с другите нямало да бачка, но момчето от сервиза ми прие всичките обективи включително и новата ми 85 ца ! И днеска им се обаждам защото бяха обещали до края на седмицата да е готов на което момчето ми вика че има проблем в обектива 50 мм а не в тялото и че няма проблем ! Обаче цяла седмица те са го тествали само в централната точка и ме питат мене защо не им казах за другите ! И че щели до края на седмицата другата в която аз вече заминавам да видят дали е верно ! Какво да правя според вас ?

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ с ремонт на тяло !
Автор: iidesign   
Дата:   08-05-15 10:54

И?

Автор: fraction   
Дата:   08-05-15 10:58

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   08-05-15 11:14

Много се чудя !

Автор: tziko   
Дата:   08-05-15 11:27

А тялото, все пак, кой модел е?

Публикацията е редактирана (08-05-15 11:28)

Автор: Krasimira   
Дата:   08-05-15 11:30

Здравей,
без да се заяждам, но ми беше трудно да прочета какво си написала. Или пишеш от стар модел телефон и ти е трудно, или си пропуснала част от материята по български в училище.
Колкото по въпроса ти -нямаш никакъв избор, освен да изчакаш още една седмица. В България няма читав сервиз, на който можеш да разчиташ. Ако ще пътуваш извън Татковината, просто си вземи техниката и я занеси за тест там /най-добрия вариант/.[shtrak]

Дата:   08-05-15 11:33

Красимира , пиша от телефон и може да натискам тук таме някоя друга буква ! Колкото до Българския в училище наистина не спирам да се учудвам как по дяволите цяла България е решила че съм учила в БГ и ни най малко не си прави сметка за това какво казва ! ;) но как то и да е ! Ще си оставя тялото там да го гледат

Автор: kosiobg   
Дата:   08-05-15 12:58

Обичам български форуми :D както гласи един виц :

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Автор: ZED   
Дата:   08-05-15 13:07

Не исках да се обиждаш. Просто ти споделих че ми беше трудно да го прочета. Не става въпрос за обърканите буквички, а за пунктоацията, която обърква всичко. Не е необходимо да си учила в България за да знаеш да пишеш правилно!!!
Освен това ти дадох мнението си, както го беше поискала в първия пост, и не е необходимо да скачаш и да ругаеш.
Успех все пак.[smilie11]

Автор: Krasimira   
Дата:   08-05-15 13:09

Предното мнение е мое! Извинявам се, но пиша от чужд компютър и забравих да се логна с моя ник.[smilie2]

Автор: fraction   
Дата:   08-05-15 13:11

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: alext   
Дата:   08-05-15 13:34

И в крайна сметка пак не се разбра нищо. Само с 50ка ли има проблем фокуса, или 85ца. Ако е само 50ка и ти е спешно, взимай си я и ръчен фокус, а 85 авто. И как разбраха във фото- магазина, че има проблем? Не вярвам да са го тествали с таблица, от статив и т.н?
Или ползвай live view- там фокуса е най- точен, въпреки че е по- бавен.

Публикацията е редактирана (08-05-15 13:36)

Дата:   08-05-15 13:50

Така :) не ругая никой ! Не знам общо взето в какво имам проблем :) оставих си тялото все пак да го гласят към 85 цата и тва е то ;) ще ви сподела какво е станало ако някой му е интересно

Автор: Pavlov   
Дата:   08-05-15 13:56

Автор: Angelinaboeva
Дата: 08-05-15 13:50
Не знам общо взето в какво имам проблем

Слагаш удивителни на края на всяко изречение. И хората, които го четат, остават с усещане, че им се караш.

Дата:   08-05-15 13:57

Благодаря за мнението . Ще слагам точки . Зада не ви се карам :)

Автор: daniel.de.marko   
Дата:   09-05-15 01:05

И каква е техниката

Автор: asahi   
Дата:   09-05-15 01:11

Слагай точки, ама веднага след последната дума, а не след интервал.
Ако имаш статив и желание можеш сама да си тестваш автофокусната система.

Автор: MikeDimit   
Дата:   09-05-15 09:59

Мда.. Нивото на наблюдателност в татковината пада ли, пада. Гледат синтаксис , семантика, а изпуискат бисери "Ще си оставя тялото там да го гледат". Искам и аз в това "там"!! Обещавам да не пипам!!![smilie21]

Публикацията е редактирана (09-05-15 10:00)

Автор: m.djorov   
Дата:   09-05-15 10:18

И сума постове написани за глупости, само не и по темата. Основно опити за остроумничене. Като не може да помогнете, що пишете? Да се почуствате велики? Утре ще изпаднете в подобна ситуация и няма да ви е приятно да ви остроумничат за глупости в темите. Нали? Точно като във вица на kosiobg. Но лошото е, че вместо да е виц, май е просто реалността.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: