Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Слайдер под наем/ на заем :D
Автор: radi_nrj   
Дата:   12-04-15 14:49

Здравейте колеги,

Идната седмица ще трябва да снема едно кратко видео и ще ми трябва слайдер. До тук намерих, че фотопавилион предлагат, но техния е мнооого професионален и искат депозит на стойността на продукта. Хубаво депозит ама техния е 1000+ долара, аз ако ги имам в момента отивам в Dynaphos давам веднага едни 300лв за нов.

Ако се сещате откъде мога да наема някой по-нормален слайдер като за моя Lumix FZ1000 ще бъда много благодарен.

Отговори на това съобщение
 Re: Слайдер под наем/ на заем :D
Автор: Frenchev   
Дата:   12-04-15 17:01

Здрасти, преди два дена си поръчах слайд Revolution. Чакам го с нетърпение да дойде. Началото на май се прибирам за 10 тина дена. Ако можеш да от остискаш дотогава бих ти го заел с удоволствие.

Дата:   12-04-15 17:25

Благодаря, но събитието е следващата седмица, а на 25-ти взимам заплата и така или иначе ще си купя личен [smilie5]

Публикацията е редактирана (12-04-15 17:26)

Автор: Frenchev   
Дата:   12-04-15 17:39

На кой си се спрял?

Дата:   12-04-15 18:48

В тоя съм се огледал + някаква елементарна ябълковидна глава. Не търся нещо много heavy duty защото камерата ми тежи 830гр.

http://dynaphos.com/product/26/218/1925_slider_lite_120cm

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »