Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Апарат до 800лв.
Автор: kondenz   
Дата:   08-04-15 15:23

Здравейте, търся мнения и предложения за фотоапарат, като бюджета е около 800лв. Фотоапарата ще се ползва за пътувания и в този смисъл се търси компактност + естествено колкото се може по-добро качество на снимките.
Някои от апаратите на които поне аз се спрях са:

- Sony RX 100 първа версия
- Sony a5000
- Samsung NX2000 и NX3000

Sony RX 100 пасва на изискванията, но цената му е 800лв, а за тази цена има камери с APS-C, NX2000 има тъч скрийн и т.н. Тези хибридните са малко по-големи, но сякаш предлагат повече спрямо RX100.
Какво е вашето мнение? Ако имате други предложения, то бих се радвал да ги чуя.

Отговори на това съобщение
 Re: Апарат до 800лв.
Автор: rimohit   
Дата:   08-04-15 16:13

NX300 -890 по спомен от павилиона има някакви промоции тип -очакващи доставка или същия от Базара тук на половин цена ...
[cool]

Автор: IshootPeople   
Дата:   08-04-15 16:31

Погледни и фуджитата перфектно се вписват в това което търсиш :)

Автор: kvakioh   
Дата:   08-04-15 17:40

A5000 или Фуджи.

Дата:   08-04-15 19:06

Гледах до сега ревюта снимки нз си какво.

Сякаш избора се наклони между Samsung NX3000 и Sony A5000. 2-те камери са много сходни като цена и функции, но доколкото разгледах Samsung-a има по-добро I.Q. Sony-то го гони и сякаш има по-добро разположение на бутоните и по-добър грип.

NX300 на базара не видях. Fuji не знам кой модел се вписва в бюджета, погледнах но се въртят по-скоро около 1000лв.

Автор: aivn   
Дата:   08-04-15 19:22

Скоро си взех нов NX300m (с 16-50 PZ) от ebay.co.uk и ми излезе около 780 с доставката и при все скъпия паунд [smile]

Този в павилиона е по-скъп и е с некомпактен зуум, но пък има по-дълга гаранция...

Преди това обмислях NX3000, но ме спря липсата на тъч, по-малката батерия и това, че ползва micro SD карти.

Автор: iavorski   
Дата:   08-04-15 22:42

Виж Fuji XF1. За 399 лева получаваш изненадващо много.

Автор: PhotoBo   
Дата:   08-04-15 23:29

Понеже наскоро ги гледах, защото имаше опасност да остана без любимата си безогледалка бях на косъм да си взема отново Фуджи. Но снощи точно разглеждах за приятел по-евтините компактни апаратчета и му препоръчах да предложи на своя приятелка да си вземе Sony RX100 II. Абе ето го част от отговора ми (копи/пейст), базиран на лични впечатления и събрани мнения, ако аз избирах в момента и бях ограничен от към бюджет:

Моделите дето са и около бюджета са новото Fuji X-A2 (обновена версия на моето), старото X-M1 или ако се напъне малко най-доброто (около или малко над тая сума) според мен - Fuji X-E2! Aко ще е Sony - без сменяема оптика най-добре да вземе Sony RX100 II...
Демек ако се напъне за безогледалка или Sony A6000 Или Fuji X-E2.
Aко ще е с вградена оптика - Sony RX100 II.

Това бих аз гледал, съжалявам, че не съвпадат с предвидения бюджет, но може да се проверят цените и на старо или от чужбина...все са опции. Дани не съм объркал повече питащия [smilie8]

Автор: iliyanb   
Дата:   08-04-15 23:59

Авторе, от ревюта и снимки ай кю-то няма да го разбереш, не се заблуждавай. Каквото и да вземеш от безогледалните, все е добре. А най-добре е като се екипира с добър обектив[smile] .

Автор: verkus   
Дата:   09-04-15 17:48

Задължително ли е да е някой от тези модели,Виж това мое предложение http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=46&product=10859&show=additional

Дата:   12-04-15 03:35

verkus, гледал съм го този FZ200. Много хубаво апаратче, но сензора му е много малък, а и в началото съм писал, че се търси компактност.

PhotoBo, не си ме объркал. Ясно, че има по-добра техника, която е по-скъпа. Затова съм дал бюджет. Бюджета може да варира леко, но не и в такива граници

aivn, аз също харесвам доста NX300 и всъщност ако изникне тази промоция във Photopavilion-a ще го купя. За съжаление тук в нашата родина търговците искат с една продажба да направят удар явно. Цената на NX300 в Румъния е 660лв. в един от онлайн магазините им, а в България върви 1300-1500лв. https://photo-forum.net/joro/emoticons/original/EmoticonWall.gif

Автор: chrisnoch   
Дата:   13-04-15 11:38

Че какво ти пречи да си купиш NX300 от Румъния?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »