Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Портретен обектив под наем за Nikon - гр. София
Автор: i_kostov   
Дата:   30-03-15 14:49

Здравейте,
искам да попитам има ли някой, който дава техниката си под наем и по-конкретно портретен обектив? Трябва да снимам няколко абитуриентски на приятели, а не мога да взимам техника от Photopavilion, тъй като ставам на 18 след 3 месеца... Благодаря предварително на отзовалите се [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Портретен обектив под наем за Nikon - гр. София
Автор: alext   
Дата:   30-03-15 16:25

Не ти трябват 18г. за фотопавилиона, единствено да ти одобрят заявката. Отиваш там с лична карта, говориш с хората, показваш им две, три снимки да те видят, че не си случаен и нямаш проблеми. Бързо става. И пробвай хубаво обектива на място, който взимаш, особено зумовете, за да няма фалове после [beer]

Публикацията е редактирана (30-03-15 16:29)

Автор: m.djorov   
Дата:   30-03-15 17:10

Може и да го режат точно заради липсата на 18г, че ако стане нещо е непълнолетен и не може да предприемат нищо срещу него. Просто предположение.

Автор: lamerko   
Дата:   30-03-15 17:17

Леко ме съмнява да дадат просто така. Но с гаранция не би трябвало да има проблем - оставя сума, равна на себестойността на обектива, а после си я прибира след като си си взели за наема...

Автор: rossen76   
Дата:   30-03-15 18:16

Не лъжете човека .В фотопавилиона трябва да имаш работа , заплата Все едно кандидатстваш за кредит за да те одобрят ...Имам регистрация при тях купувал съм техника и когато кандидатствах за вземане под наем , получих отказ.
Срещу сума за обектива може да се взема ...
По добрият вариянт е да си вземе момчето втора ръка един портретен обектив , около 13- 150 лева

Публикацията е редактирана (30-03-15 18:19)

Автор: alext   
Дата:   30-03-15 18:25

[smilie5] Е как пък мен ме одобриха, като нямах 18 преди няколко години. Добре се пазаря явно [cool]. Сега най- скъпият L-ка обектив и d800 няма да ти дадат от първия път, но една 50ка иле 85 не вярвам да е проблем.

Публикацията е редактирана (30-03-15 18:38)

Автор: m.djorov   
Дата:   30-03-15 21:22

Преди няколко години не ги бяха завлекли с техника за хиляди левове, имаха доверия на хората. Ама... парен каша духа.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »