Автор: kvakioh
Дата: 20-03-15 11:41
Потвърждавам за контролите, интуитивността и леснотата на управление. ЗА стъклата вече беше казано суперлатив, което е вярно.
Сонита имах 4- некс3, 5, 3000 за кратко и една сапунерка. Последната беше най-лесна за управление. А и искаха ъпдейтчета нексовете, беше по-сложно, но малко по-сложно с инсталацията. Дефакто това ме отказа, както и слабите батерии, лющенето на екрана на Некс 3 и 5 (да, не успях за 6 или 7 да имам) Иначе като матрици и лекота и удобство като пренасяне са ОК. ЗА момента съм си оставил Некс 5и макрото 30/3.5, който е отличен обектив.
Фуджи не стават много за дронове и др. Но с три твърди обектива, от по-горното ми мнение или китов и телезуум, нещата се покриват идеално за всякакво ползване. Малко кроп системи могат с до 2-3 обектива да се покрият нещата и да не е наложителна смяната или добавките.
Фуджи за улицата и други подобни е отличен. Има и адаптори за други марки и байонети и по-добрата картинка в jpeg, каквото и да изтъкнат феновете и пикселоброячите/гледащите само сайтове.
Публикацията е редактирана (20-03-15 12:00)
|
|