Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Photoshop
Автор: vitttoriostankov   
Дата:   04-02-15 23:07

Здравейте, когато пиша текст във фотошопа само трите параграфа са ми отключени, останалите четири са заключени. Тоест само трите параграфа ми позволява да исзползвам а другите не. Някой да знае ка да използвам другите параграфи?

Отговори на това съобщение
 Re: Photoshop
Автор: Lycan   
Дата:   05-02-15 01:21

виж на 22рия параграф в настройките

Автор: prisonbreak   
Дата:   05-02-15 02:00

Аз пък като пиша, и ми се движи курсора от дясно на ляво. И не мога да му сменя начина на писане. От отциите има само 2 арабски и 1 хинди. Ако може да помогнете...[beer]

Автор: e-mil   
Дата:   05-02-15 07:03

Тези четири настройки на параграфите са за Justify, тоест подреждане по границите на абзаца. Ти като кликнеш и почнеш да пишеш редът става "безкраен", докато не натиснеш Enter. Съответно като не си определил граници програмата няма какво да подрежда. Със същия инструмент очертай правоъгълник и почни да пишеш - ще станат активни.

Когато задържиш мишката върху някой бутон Фотошопът ти показва надпис с функцията и ти позволява сам да се ориентираш. Но това са просто инструменти, те не могат да мислят вместо теб. Ако те затрудняват базовите принципи по-добре почни с учене на основите на типографията, а не с кликане по непознати бутони!

Публикацията е редактирана (05-02-15 07:03)

Автор: compur   
Дата:   05-02-15 10:55

тук някога имаше коментар
[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (05-02-15 22:57)

Автор: asahi   
Дата:   05-02-15 18:37

Фотошоп не е писателска програма. Съобразявайте това.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »