Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 CANON EOS 600D + EF-s 18-55 DC III заслужава ли си или е вече много старо ?
Автор: bradpit   
Дата:   15-12-14 15:19

Появиха се промоции и се изкушавам. [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: CANON EOS 600D + EF-s 18-55 DC III заслужава ли си или е вече много старо ?
Автор: Twingo   
Дата:   15-12-14 15:26

То не е старо, ама обектива не става, защото е с DC и няма стабилизация.
По-добре това .

Автор: kvakioh   
Дата:   15-12-14 17:08

600D+18-55 stm

Автор: kokermur   
Дата:   15-12-14 19:39

Не купувай canon 650D, имам го и съм разочарован. Това е, най лошата покупка в живота ми. Един голям и тежък апарат, който го местя от шкаф в шкаф защото не мога да го гледам, с неговите горещи пиксели пиксели по матрицата. Освен това, след като го купих буквално след няколко дена открих петно на обектива 18-55, което се оказа от вътрешната страна на стъклото- няма изтъркване. От пан сервиз ми казаха добре ще го изчистим, но трябва да платиш 50 лева защото Canon признава само повредите по електрониката, но не и механичните повреди за каквото се приемало петното от вътрешната част на обектива.
Ееех да имаше някой да ми напише такова мнение преди една година, нямаше да ме яд сега на стария кошник в шкафа.

Автор: Simbon4o   
Дата:   15-12-14 20:27

600d - става, ако го вземеш мнооооого евтино и имаш мерак да снимаш видео с маджик лантерн. Иначе - много зле. Обектива без стабилизация - можеби един от най-лошите китаци изобщо. Стабилизираните канонски китаци са обратното - можеби едни от най-добрите китаци за ДСЛР, но нестабилизираните... отврат.

Автор: aldygreen   
Дата:   15-12-14 21:59

Simbon4o написа:

> 600d - става, ако го вземеш мнооооого
> евтино и имаш мерак да снимаш
> видео с маджик лантерн. Иначе -
> много зле. Обектива без
> стабилизация - можеби един от
> най-лошите китаци изобщо.
> Стабилизираните канонски китаци
> са обратното - можеби едни от
> най-добрите китаци за ДСЛР, но
> нестабилизираните... отврат.

Simbon4o, моите уважения, ама поне половината от горните ти твърдения са "сватбарски". За 600D сега ме мързи да влизам в диалог, ама за китаците ще отговоря с линк, който е красноречив.
Оптическата схема на двата е идентична, но единият е стабилизиран, а другият не е. Във всичко останало са напълно еквивалентни. Имал съм ги и двата.

What's the difference between the lenses EF-S 18-55 DC III and EF-S 18-55 IS II?

EF-S 18-55 DC III

http://i.stack.imgur.com/IGjJ2.jpg

EF-S 18-55 IS II

http://i.stack.imgur.com/lUidO.jpg

Публикацията е редактирана (15-12-14 22:15)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »