Автор: ivjordan
Дата: 10-12-14 00:11
Я пак разгледай втората употреба. Излизат и неща в гаранция на малък брой кадри и т.н.
Винаги съм твърдял, че е по-добре по-висок клас втора употреба, отколкото нисък клас - ново.
Аз лично всичко съм купил втора ръка, освен кокин филтри, батерии и разни други дреболии и до ден днешен нямам оплаквания.
Единственото условие при покупка втора ръка - търпение. Не се хвърляш на първото нещо, чакаш си твоята обява и накрая излиза.
Преди да взема моето д90 за Х пари и на У кадри, изпуснах една невероятна оферта на Х пари, У-3000 кадри и година и половина гаранция, просто защото не носех парите в себе си, а другия потенциален купувач ги носеше.
Та така, зимаш си парите в джоба и чакаш оферта. Изпадат на няколко седмици.
Ако пък държиш на ново, ходиш в магазина и тестваш. Дори да не ти дадат да снимаш, само на пипане ще го усетиш. Аз примерно, от две години се мъча да се убедя да си взема някакъв Некс за по-компактна алтернатива и в момнта, в който ги пипна в магазина, моменталически се отказвам. Не е моя апарат. Пробвах същото и с Олимпус - същата работа. Не е моя апарат. Сега остава да пробвам и Фуджи и те така...
|
|