Автор: hotsnail
Дата: 09-12-14 22:19
Ами не са на ниво за скъпо списание тия снимки. Както искате ги гледайте и въртете. Особено пък трите примера дето са извадени.
Изглеждат някои детайли изкуствени, другаде има пропуснати детайли. Очите са поразяващо зле обработени - особено на примерните снимки...(да не се хваля, че сигурно ще сгреша, но и аз си мисля, че по-естествени очи правя). Това ако го види не фотограф в списание, ще си помисли, че рекламират фотошоп...не изглеждат естествено тия снимки. Дори не са красиви. Впечатляващи са основно заради голите тела...
Просто руснаците имат една особена естетика във форумите си, дето е откровено грозна. Вероятно профитата им са много добри и имат и добри неща но 35photo.ru е ужасен за мен сайт. В смисъл, че се доминира от тия изкуствени шаблони, които вече 10-та година се въртят. Тук дори във Фото-форум стиловете се сменят, различни хора пускат различни неща, различни визии с годините има еволюция някаква - от 2006-а следя снимките....
Това си е лично мое мнение и причина да не гледам никога руски сайтове за фотография.
На другите сайтове има и ужасни неща и полу грамотни и посредствени и много добри и невероятни т.е. за мен вероятно всичко над полу грамотно отива във невероятната категория. Симо вижда хиляди неща повече от мен със сигурност.
Обаче на са шаблони нещата. Има различни неща. Има различни визии, Различни идеи - това кефи.
Публикацията е редактирана (09-12-14 22:24)
|
|