Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Безогледален и огледално рефлексен фотоапарат
Автор: rosica0204   
Дата:   05-12-14 22:09

Съжалявам за честото пускане на теми ,но в момента се уча за всичко ,което ме интересува и не знам във фотографията ,та искам да питам дали някой може да ми обясни разликата между безогледален фотоапарат и огледално -рефлексен и как да ги различа ?

Отговори на това съобщение
 Re: Безогледале и огледално рефлексен фотоапарат
Автор: lion4e   
Дата:   05-12-14 22:19

При единия има огледало, при другият респективно няма, как да ги различваш...сваляш обектива поглеждаш в отворилата се "дупка", в ръката си държиш червило, ако в дупката видиш образа си и се гримираш успешно, то това значи, че там има огледало и това е!

Много е лесно[smilie10]

Има и подобен тест за обективи със и без стабилизация.........пускаш апарата на самоснимачка за 10сек, респектично се намира на статив, взимаш една бухалка и почваш да удряш по обектива.... при преглеждане на снимката ако няма размазване, това е обектив със стабилизация.
Пак е лесно!

Публикацията е редактирана (05-12-14 22:25)

Re: Безогледале и огледално рефлексен фотоапарат
Автор: stoyanivanov   
Дата:   05-12-14 22:49

Честит петък!

ОБРАЗОВАТЕЛНА СЕКЦИЯ

Re: Безогледален и огледално рефлексен фотоапарат
Автор: fotorafi   
Дата:   06-12-14 06:42

Росица,
купи една бутилка ракия Сливенска перла и ела у нас.
Ще ти разкажа всички предимства и недостатъци на двете системи. Ще ти дам да поснимаш и двата вида апарати и сама после ще решиш[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »