Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото студио под наем в София?
Автор: Краси-Чочева   
Дата:   15-11-14 12:26

Здравейте, търся студио в София, което да мога да ползвам, когато се наложи. Мислех да търся човек, с който да наема помещение, но засега май това е по-добрия вариант. Моля пишете на лични, ако имате предложение.

Отговори на това съобщение
 Re: Фото студио под наем в София?
Автор: Нели   
Дата:   15-11-14 13:45

Здравейте,

Ето едно предложение

https://photoplanet.bg/category/257/studio-pod-naem.html

[shtrak]

Автор: kalynsky   
Дата:   15-11-14 14:13

[shtrak]

Публикацията е редактирана (15-11-14 14:14)

Автор: kalynsky   
Дата:   15-11-14 14:14

http://zboxcenter.com/?p=studio
[shtrak]

Дата:   15-11-14 16:49

Благодаря! Дотук ме устройва предложението на Нели.
Kalynsky, много пари искаш. Това е повече от половината ми цена за детска фотосесия.

Дата:   15-11-14 17:13

Разгледах сайта ти и видях, че снимаш деца. Ако решиш да снимаш деца от домове, няма да плащаш студиото.

Публикацията е редактирана (15-11-14 17:13)

Автор: Krasimira   
Дата:   15-11-14 17:51

http://www.fotomiasto.com/Studio/v/10/Gallery

Автор: Petri   
Дата:   15-11-14 18:44

Ето и едно в кв. Люлин
студио

Автор: nomadsl   
Дата:   15-11-14 20:48

http://www.base.bg

Автор: realnoncho   
Дата:   15-11-14 23:45

Какви деца от домове Нели, от писанието ясно си личи, че се атакува директно "пазара" за снимки на деца преди Коледа [smilie25]

Автор: PhotoPlanet   
Дата:   16-11-14 08:36

[shtrak]

Публикацията е редактирана (16-11-14 08:37)

Дата:   16-11-14 08:38

Така е, и няма нищо лошо в това. Аз просто й предлагам нещо, за което не се е сетила. Ако желае да обогати портфолиото си, би могла да го направи и с такива деца. Пак биха станали хубави снимки. От една страна децата ще се радват че имат снимки, а от друга тя ще има по-богато портфолио, а и няма да има разходи. [shtrak]

Не знам дали помните преди години като ходехме при децата от Панагюрище колко се радваха на снимките.
Тъжното е само, че семейни снимки няма как да им направи.

Дата:   16-11-14 23:06

Нончо, нещо не си познал. Споменах детската фотосесия, защото това е най-ниската ми цена в листата. Ето сайта ми: http://krasichocheva.com/ и аз да не остана назад ;)
Пуснах темата, тъй като в момента ми трябва студио за малко време, а студиото, което ползвах преди явно не работи. Обмислям да си направя студио, защото да се наема студио по този начин не е много добра идея. Като сравнявате цените на фотосесиите и цените за наем на студиата дали си струва според вас? ОК, техниката е скъпа, ама все пак.. Да питаме Kalynsky колко пъти е давал студиото си под наем, защото при тази цена се съмнявам да се избиват за него.
Нели, благодаря ти за предложението! Мислила съм да снимам деца от домове, обаче не знам какви са правилата. А и да отидеш в дома и да снимаш е едно, а да снимаш в студио съвсем различно. Някой трябва да се занимава да води детето.

Дата:   17-11-14 00:38

Ми познал съм, само детските и семейни фотосесии от твоето снимане се вписват за студио. А детските със сигурност са повече точно преди Коледа.
Има си различни студиа като цени и възможности. Едно по-голямо хубаво студио със всичко необходимо е нормално да не струва колкото някое по-малко. Реакции от типа "Ау, тва много скъпо" са излишни :)

Автор: chovecheto   
Дата:   17-11-14 10:17

Да питаме Kalynsky колко пъти е давал студиото си под наем, защото при тази цена се съмнявам да се избиват за него.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
30 лв. на час смятате, че е цена която е трудно някой може да си позволи? Когато си направите студио, пак пишете за колко бихте го отдали под наем - като си пресметнете цената на техниката, консумативите, рисковете от това хора най-различни да боравят със тази техника и т.н. И тук говорим за студио, а не за стая с два фона и две лампи......

Автор: Lighter   
Дата:   17-11-14 11:15

Щом 30лв са висока цена, изобщо няма да предлагам моето студио. Цената ми е 50лв/час без ДДС и хората, които го наемат знаят защо го правят... Не знам с тези 15, че и 30лв/час какви разходи се покриват - амортизация на техника, ток или отопление... Че то само една пилотна лампа струва 20лв...
Но в крайна сметка всеки си преценява. Вече 25 години живеем в свободна България.

Дата:   17-11-14 12:18

Да започнем по ред на номерата.
Обобщавам какво снимам - портретна и сватбена фотография. Обичам да снимам хора и природа и поне засега не смятам да се ограничавам, тъй като ми харесва да снимам и малки, и големи, въпреки че формулата детски фотограф изглежда по-обещаваща. Та, Нончо, не си ти човека, който ще ми казва какво мога да снимам в студио. Чудя се защо тук все се намира някой да се включи ни в клин, ни в ръкав.
Защо не поразгледате какви са цените на фотосесиите на пазара и тогава да прецените дали си струва да се наема студио на тази цена. Студиото, което наемах беше за 15 лв./час и си беше студио, а не стая с два фона и две лампи. И да, цената е висока. Просто предлагането не отговаря на търсенето. Хора най-различни да боравят.. Ако имате предвид, че нещо може да се счупи - да, винаги е възможно, дори когато снимате сама. Освен това техниката не е от най-качествената, така че това си е премерен риск. Да не говорим, че в студиото винаги има човек, а и все пак вътре не влизат животни. Мой познат дава студиото си за 25 лв. и от една година все още не го е давал под наем.
И да обясня защо цената е висока: защото, който може да си позволи да даде толкова пари за повече от няколко часа, ще си направи сам студио. И не само заради цената, а защото е по-удобно, когато работиш с клиенти. Някой може да закъснее, да не приключите навреме и хоп още един наем. Това студио е подходящо, ако се снима нещо еднократно като например клип, стоки за магазин и други подобни.
Мисля, че казах достатъчно по темата. Не съм искала да споря, даже помолих, който има предложение да пише на лични.
Благодаря ви за предложенията! Ако ми потрябва за нещо по-специално ще имам предвид.

Дата:   17-11-14 13:24

Този менторски тон е малко прекален...

Аз не съм казал нищо, ти сама си пишеш какво снимаш в студио [smilie5]

Като е по-удобно и ги разбираш нещата наеми си място, направи си студио. Тази информация, която реши да споделиш, е ненужна за аудиторията лична преценка. На теб сигурно ти е супер като някой дойде и ти каже "Аз за такова снимане за повече от 20 лева не давам" и затова така обсъждаш и студиата по същия начин [smilie25]

Автор: chovecheto   
Дата:   17-11-14 16:07

Не, че държа да водя полемики, но мога да Ви кажа че познавам доооста хора, които наемат студия в доста по-висок ценови клас от този за който Вие твърдите, че стои една година празно. Незнам и откъде тези наблюдения, че техниката не е достатъчно качествена, имате предвид по принцип ли, че по студията е така или в това което сте наемала за 15 лв.? Може ли да ни кажете кое е и с какво оборудване разполага, за да го ползваме и ние следващия път, тъй като явно като първи балъци наемаме по-скъпи студия?
Предния ми пост беше съвсем добронамерен, но коментарите Ви ме карат да мисля, че се изказвате от позицията - щом не ме устройва, значи не става.

Автор: kvakioh   
Дата:   17-11-14 16:57

Едва ли има в София дори празно място в сграда, не като студио, голо, което ще го дадат за под 20-25лв/час за снимки да се правят.
550лв е наемът на едно нормално като размери студио (тотално празно) в София за месец, това е минимума. Но трябва да се наеме за поне година с договор. Това от първа ръка го говоря, лично.

Автор: CDman   
Дата:   17-11-14 17:46

Колеги!

Не се хабете. Ще порасне, ще разбере! [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »