Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся да наема 6D/70D за 22.10.14 (сряда)
Автор: R.Kaymakanov   
Дата:   18-10-14 12:41

Здравейте.Търся да наема 6D или 70D в сряда.Става дума за мача на Лудогорец с Базел от Шампионска лига което ще рече евентуално да го взема към 19:00 и да го върна веднага след мача.Трябва ми апарат с WI-FI за да мога да предам директно снимките с минимално забавяне.Максимум да направя 200-300 кадъра (JPEG) в самото начало на мача.Ще съм много благодарен ако някой бъде така добър да ми услужи.

За цени условия и т.н. ще се разберем не е проблем :) [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся да наема 6D/70D за 22.10.14 (сряда)
Автор: metodiev_martin   
Дата:   18-10-14 17:12

Имай предвид, че "ви-фито"-то на стадиона е изключително отвратително (това, което се предоставя за медиите).
Дори да разчиташ на мобилната 3G мрежа, има вариант нищо да не можеш да свършиш, защото мрежата на такива събития е претоварена.
Казвам ти го от личен опит.
Също така, варианта за пренос на данни от апарата към мобилно устройство не е най-бързият. Вземи си една микро сд карта, сложи я в адаптер за нормална СД и директно през мобилното устройство.

Re: Търся да наема 6D/70D за 22.10.14 (сряда)
Автор: R.Kaymakanov   
Дата:   18-10-14 17:32

А ми разполагам и с ,,бисквитка'' на Vivacom (интернета не ми е проблем)също така и ми трябва защото може да се ползва ,,спокойно'' на 3 200 Iso,че май е доста тъмничко там :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »