Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на телеобектив и такъв подходящ за разходки!
Автор: Ilko_azov   
Дата:   08-10-14 18:49

Здравейте, на отзовалите се!
От скоро съм собственик на Sony NEX 5T за седмица нащтраках няколко стотинки снимки с него с обектив 16-50 оказа се че е идеален за портрети дори макро снимки пейзажи горе долу, но ми се иска да мога да заснема отдалечени обети като животинки и други подобни без да ги притеснявам. моля да ме посъветвате за обектив който да е по функционален в това отношение но да го ползвам и при ежедневно портретно снимане. Бюджета е почти неограничен до рамките на допустимото за не професионалист. за теле съм се спрял на 55-210мм на Сони но и 24-70 ще е полезен.
Съветвайте ме не ме желаете,ако някой предлага своя обектив с удоволствие ще се обсъдя .

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на телеобектив и такъв подходящ за разходки!
Автор: stiks   
Дата:   08-10-14 22:21

55-210 е оптималният избор като съотношение цена-качество-функционалност. За портрети по натам може да си вземеш нещо светло и ръчнофокусно за петдесетина лева - ако обекта на портрета не бяга насам натам, няма смисъл от AF за две кесии пачка.
За да не съм голословен - моето оборудване е Sony NEX 3, KIT 18-50, Industar 61 2,8/53 и Sigma 75-300 за дълга стрелба.

Re: Избор на телеобектив и такъв подходящ за разходки!
Автор: Ilko_azov   
Дата:   08-10-14 23:30

Благодаря за съвета!

Публикацията е редактирана (08-10-14 23:31)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »