Автор: HIT
Дата: 17-09-14 22:35
Kpuc5000 , и на мен не са отказвали, много неща съм пращал така, но ще разкажа и една друга история....
Пращам резервна част(сравнително скъпа, добре пакетирана и надписана) от София за Г.Оряховица. Колегите там са предупредени за автобуса и часа. Половин час след часа се чуваме, че автобуса го няма, казвам им да чакат, частта е изпратена. Обаждат се след час и половина - автобуса пристигнал, нямало такава пратка.
Ами сега??? Всичко ми мина през ума,ама на кого пък му потрябва нашия чарк?
Става късно вечерта, ясно е че нищо няма да свършим, чакаме сутринта. На сутринта звъня във фирмата, искам телефона на шофьора от снощния курс. След три телефонни обаждания го намирам, той ми казва че снощи автобуса се е повредил по път, пътниците (и пратките) са прехвърлени на автобуса за Добрич и той е минал през Г.Оряховица, ама шофьора не знаел за къде е пратката. Частта се оказва в Добрич. Остави стойността и, ами тя беше необходима за да работи една машина. Разбирам, че автобуса ще се връща, но естествено няма да минава през Г. Оряховица, защото е по линията София - Добрич - София. Търсим телефона на шофьора, за да му кажем да я остави в билетния център във В.Търново.
След общо около 20 телефонни разговора и едно денонощие закъснение частта пристигна за където беше предназначена.
Та да имате едно наум с пратки по автобуси!
![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|