Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да пътува утре от Габрово за София
Автор: SaS   
Дата:   17-09-14 19:24

Здравейте,

има ли някой утре да пътува от Габрово за София?

Трябва и един документ да стигне до София. Може да се разберем да си платя.

Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да пътува утре от Габрово за София
Автор: imitev   
Дата:   17-09-14 20:28

Куриер? Отива, взема пратката и ти я карат на другия ден в Сф...

Публикацията е редактирана (17-09-14 20:30)

Дата:   17-09-14 20:46

Мен ми трябва от сутринта за следобед.

Автор: Kpuc5000   
Дата:   17-09-14 21:19

Не съм сигурен дали ще ти помогна със следващите редове, но...
Много пъти съм използвал услугите на междуградските автобуси, или по точно шофьорите им...
Никога до сега не съм получавал отказ от тяхна страна да ми вземат каквото и да било.
Записвам си номера на автобуса, фирмата и приблизителен час на пристигане в необходимото за мен място и никога до този момент не е изчезвало или повреждано нещо от пратките ми..
Успех!

Автор: HIT   
Дата:   17-09-14 22:35

Kpuc5000 , и на мен не са отказвали, много неща съм пращал така, но ще разкажа и една друга история....
Пращам резервна част(сравнително скъпа, добре пакетирана и надписана) от София за Г.Оряховица. Колегите там са предупредени за автобуса и часа. Половин час след часа се чуваме, че автобуса го няма, казвам им да чакат, частта е изпратена. Обаждат се след час и половина - автобуса пристигнал, нямало такава пратка.
Ами сега??? Всичко ми мина през ума,ама на кого пък му потрябва нашия чарк?

Става късно вечерта, ясно е че нищо няма да свършим, чакаме сутринта. На сутринта звъня във фирмата, искам телефона на шофьора от снощния курс. След три телефонни обаждания го намирам, той ми казва че снощи автобуса се е повредил по път, пътниците (и пратките) са прехвърлени на автобуса за Добрич и той е минал през Г.Оряховица, ама шофьора не знаел за къде е пратката. Частта се оказва в Добрич. Остави стойността и, ами тя беше необходима за да работи една машина. Разбирам, че автобуса ще се връща, но естествено няма да минава през Г. Оряховица, защото е по линията София - Добрич - София. Търсим телефона на шофьора, за да му кажем да я остави в билетния център във В.Търново.
След общо около 20 телефонни разговора и едно денонощие закъснение частта пристигна за където беше предназначена.

Та да имате едно наум с пратки по автобуси!
[beer]

Дата:   17-09-14 23:21

Благодаря за идеята за автобусите.
Много пъти така сме пускали принт за изложби на фото форум.

Последно реших.
Много е важно това, което трябва да стигне и ако автобуса спре на пътя ще стане сложен казус.

Колегата ще ходи с колата и ще го вземе от Габрово. В случая така ще е най-спокойно :)

Автор: mimko7   
Дата:   18-09-14 12:44

AАко не е късно ..... 14.30 тръгвам от Габрово за София 0885003018

Автор: fraction   
Дата:   18-09-14 12:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »