Автор: fast_eyebrow
Дата: 16-09-14 10:25
BirdOfPray, тая статия е от типа "Оле майко, много съм неграмотна, ама ми се пише статия!". Технолог, а не знае, какво представлява ляво въртящ изомер на широко разпространена в природата аминокиселина (L-цистеин). А аскорбиновата киселина не е никакъв избелител, както се опитва да ни насочи авторката, а си е най-обикновено вит. С и се използва в случая, предполагам за коригиране на Ph-то на средата. Поне във фармацията често за това се ползва, освен, че се приема от хората и тривиално като...витамин С
И също е широко разпространен в природата. Всъщност, няма никакво значение за авторката,с какво брашно си меси хляба, защото в момента в който излезе от къщи и спре на първото кръстовище вече се е нагълтала и надишала с канцерогени и химични агенти, много по-страшни от някакви си Е-та в хляба.
|
|