Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотографски курсове за начинаещи
Автор: LCM   
Дата:   08-09-14 00:43

Здравейте [smile]

Имам огромно желание да посещавам фотографски курсове. Начинаещ съм имам апарат от близо 5 месеца и много искам да се науча да обработвам свой снимки на по-високо ниво и не само обработка но и въобще всичко относно фотографията което би било възможно да науча. Знам че има много видео уроци за почти всичко в Youtube,но въпреки всичко съм твърдо решен да започна курсове. Поради смените ми в училище поне до края на януари няма да мога да осъществя това което искам,но въпреки това бих искал да съм добре запознат с всичко преди този месец да е настъпил [smile] .

Така въпросът ми към вас е следния:
Можели да ми препоръчате добри места на които да се запиша на курсове (за начинаещи) и ако може да ми предоставите и малко информация (като например къде се намира ? колко ще ми струват ? за какъв период от време е един курс ? )

Благодаря ви предварително [shtrak] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Фотографски курсове за начинаещи
Автор: something   
Дата:   08-09-14 00:57

Най-отгоре на страницата има един червен надпис. Постави стрелката на мишката върху него и натисни левия бутон. [beer]

Автор: LCM   
Дата:   08-09-14 01:03

да видях го но той започва на 15.09.2014 а не мен ми е нужно да разбера курсове които са след 31.01.2015 просто защото във училище съм втора смяна и съм до 19:00 часа и няма да мога да ги посещавам докато съм втора смяна [smile]

[beer]

Автор: hotsnail   
Дата:   08-09-14 01:26

Тези курсове на ФФ се организират горе долу всеки месец или най-много да е през месец. Та като ти дойде ред.....

Автор: golded   
Дата:   08-09-14 02:05

Добре си се ориентирал, ако нямаш основното ниво на познания,
колкото и клипове да гледаш няма да са ти от голяма полза.
До колкото знам, курсовете на ФФ са мн. добри. Ако направиш запитване
до администраторите, ще ти дадат информация за датите и цените.
Пожелавам ти успех!

Автор: kollev3   
Дата:   08-09-14 10:10

Погледни курса в фотоситнезис Георги Неделчев от две нива ще останеш много доволен.[shtrak] Горещо препоръчвам.

Автор: Kpuc5000   
Дата:   08-09-14 10:36

Здравейте,
От известно време се чудя дали и аз да не се запиша на курс за начинаещи, но съм от Бургас и нямам възможност да отделя две седмици в София за курса.
Някои от Бургас случайно да знае къде се провеждат такива курсове и дали някой е ходил да сподели мнение?
Поздрави, Крис!

Автор: niro   
Дата:   09-09-14 15:14

Тук пробва ли?

Автор: Kpuc5000   
Дата:   09-09-14 17:40

Благодаря, чухме се по телефона, тези дни ще отида на място да се разберем допълнително, но явно ще започна курса другият месец :)

Автор: megan   
Дата:   10-09-14 08:39

[cool] [smilie2] [smilie3] [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »