Автор: PhotoBo
Дата: 09-09-14 03:23
deerstalker, я кажи, кои са тези "доста подобрения", сравнено с версията без стабилизация, че ми стана интересно?
Не знам кой какво е чул-недочул, но както вече казах имал съм повече от една версия на този обектив и мога смело да кажа, че разлика в кадрите има в полза на нестабилизирания, но най-осезаемо това се вижда в остротата и особено до 35мм. Не знам ти какво си чул, аз говоря за личен опит и това беше причината да се върна на нестабилизираната версия!
Сега много ме е яд, че сравнителните ми кадри останаха на харда, който даде фира, иначе щях да покажа с примери, така както показах тук преди време, че същия този Тамрон е по-остър от приетия за манна-небесна никонски 16-85 ВР (който също имах).
М/у другото помисли и над това, че ако стабилизираната версия освен със своята стабилизация беше и с по-добри оптически качества, и "доста подобрения" (както твърдиш), то защо от Тамрон им трябва все още да произвеждат и продават нестабилизираната версия
Всъщност въобще не ми се спори, всички сме единодушни - питащия да взема, това от което смята, че има нужда
|
|