Автор: vAnko0
Дата: 22-07-14 12:21
Най-лесно е да си ги преименуваш по номера, иначе за автоматична подредба може да си сложиш горе в дясно изгледа на "details" и след това си наместваш таговете горе. Вече вариантите там са много, по дата на заснемане, рейтинг, скорост, бленда и т.н има десетки варианти. След като си направиш точните настройки на една папка, даваш горе в ляво -> organize -> folder options -> view -> apply to folders, така дадените опции си остават за всички папки с такива файлове (.JPG примерно). Насочих те горе долу за идеята, с малко въображение и помощ от Google може да си ги направиш както на теб ти е удобно :)
ПП: Аз съм си подредил музиката така, примерно в една папка ако имам 100 файла на всеки един му слагам ръчно стил, рейтинг, темпо и след това като отворя папката мога доста по-бързо да се ориентирам за търсения от мен трак. Така като се съберат хиляди песни, пръснати по години, месеци и десетки други папки, доста по-лесно мога да подбера определен стил (чрез търсачката) за слушане , миксиране, записване...
|
|