Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 поръчка на техника за Canon
Автор: stoyanov   
Дата:   17-07-14 11:54

Здравейте, бих искал да попитам, къде мога да си поръчам халогенни лампи за осветление Canon? Преди време ми носеха от чужбина, но изгубих тази връзка. Става въпрос за Canon halogen bulb jr 7.2 v - (за видеолампа за камера). Никъде не откривам да се продава в български сайтове. Преди време имаше в Технополис, но и там вече няма. Ще се радвам, ако някой ми даде инфо къде мога да поръчам за Canon.( може лампичката да е на друга фирма, но да е еднакъв модела). Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: поръчка на техника за Canon
Автор: sathv   
Дата:   17-07-14 13:39

Провери във Викиват. Раздел специални и медицински лампи. Имат сайт. Я дай снимка каква ти е лампата. Преправял съм такива като монтирам вътре мощен светодиод на CREE

Публикацията е редактирана (17-07-14 13:41)

Дата:   17-07-14 14:09

Няма я в този сайт, който ми препоръчваш. Наименованието е видео осветление Canon VL-10Li ,а крушката е VL10-BULB. Имаше я на едно място, но и там вече не може да се поръча.

Публикацията е редактирана (17-07-14 14:22)

Автор: Odin   
Дата:   18-07-14 09:49

тук
тук
и тук

Дата:   18-07-14 11:16

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »