Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на апарат и обектив
Автор: mesko26   
Дата:   01-07-14 15:11

Здравейте колеги , още съм начинаещ във фотографията. Заразих се скоро с тази болест, първият ми огледално рефлексен апарат е никон д3200 с 18-55 китов обектив който се оказа в последствие ,че не е апарат за похвала . В последствие си купих и http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=17&cat=65&product=9461&show=additional който да ползвам за продуктова фотография на онлайн магазин ,върши ми работа и апарата и обектива,но крастата ме сърби за по голям зуум. За сега съм отделил пари за този обектив http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=17&cat=65&product=13280&show=additional ,та след време около 2000лв какъв апарат да си купя че да ползвам и този обектив, или да си купя някои по евтин обектив примерно http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=17&cat=65&product=7526&show=additional

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на апарат и обектив
Автор: kvakioh   
Дата:   01-07-14 15:17

Oт двата ваирианта не са добре и двата дадени чрез линкове- точно на двете крайности.
Ако има 18-55 и твърд, по-добре Никонския 70-300VR или Tamron 70-300VC. До тези двата е избора, а не някакви мега зуум за мега пари 18-300 или бавни обективи като 55-300.

Автор: stown   
Дата:   01-07-14 15:26

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Don_Diego   
Дата:   01-07-14 15:35

Мда, и на мен не ми стана ясно, що се обижда дадена система... убеден съм, че с този фотоапарат са правени доста снимки за "похвала"...

Автор: fraction   
Дата:   01-07-14 15:47

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: mesko26   
Дата:   01-07-14 15:49

Не ,че аз не съм не съм доволен от апарата, доколкото съм чел мнения по форуми и се замислих след време да го сменям и затова се допитвам до професионалисти защото продавача в магазина на всичко може да ме убеди.

Автор: fraction   
Дата:   01-07-14 16:11

Автор: Mogila   
Дата:   01-07-14 17:18

Автор: Don_Diego
Дата: 01-07-14 15:35

Мда, и на мен не ми стана ясно, що се обижда дадена система... убеден съм, че с този фотоапарат са правени доста снимки за "похвала"...

А с кой не са?

Автор: 798099   
Дата:   01-07-14 18:27

Mogila написа:

> А с кой не са?

С този, който още не е създаден и с "идеалния за всички нужди", разбира се![beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »