Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Идея за снимка
Автор: Божидар58   
Дата:   16-06-14 13:20

Имам една идея, която ме занимава от известно време. Искам да направя една сборна снимка, с работно заглавие - сънища... Искам снимката да представлява нещо такова: В общ план една много възрастна жена и във фона няколко снимки от живота и, които са част от миналото и, като най-старите са почти избледнели и с годините тези образи да стават по-ярки. Подарявам тази идея на хора, напреднали във фотографията и бих се радвал, ако видя тази тема реализирана от някой, ако разбира си това е възможно, а според мен е постижимо.....

Отговори на това съобщение
 Re: Идея за снимка
Автор: ramdar   
Дата:   16-06-14 22:42

идеята ти е осъществима дори и с малко познания във фотошоп.

Автор: Wik   
Дата:   16-06-14 23:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: landstar   
Дата:   17-06-14 08:21

Я пробвай с някоя по-млада, че да видиш спомени! Тая идея ми напомня вица, дето пробвали по един от всяка нация какво мисли като се напие с компютър. Е, при Ганьо машината показала на екрана нещо като твоята идея - тухли, мистрии, решетки. По едно време мултимедията взела да гъгне: Гггградиииил Илиия, килия ... Та на бабето ако му добавиш мултимедия - ще е хит. За спонсор вземи производителя на Прозак.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: