Автор: dancho_nakov
Дата: 10-06-14 21:12
Здравейте, на всички занимаващи се професионално или любителски с този вид спорт (така го наричам аз, защото за да успееш са нужни много усилия и тренировки)
Досега съм снимал само с телефона и с обикновенни апарати, но реших и се сдобих с апарат с който има много да се уча, но имам и много голямо желание.
Самата машинка е Canon eos 500d (взет от 1ви собственик, т.е. вече е във 2ри :) ) който е на 8000 кадъра. Много е зашазен и няма почти следи от употреба.
Обективчето е Canon Zoom LENS Ef 35-105mm 1:4.5-5.6
Работи всичко идеално, с чантичка, капачки за тялото и обектива, зарядно, карта памет и дистанционен спусък.
Много съм доволен от апарата и това което прави като сега тепърва го разучавам кое за какво е и как действа.
Правя снимки на щяло и на нещяло, ползвам ауто фокуса и манюал фокус- аз ръчно да си фокусирам там където искам.
Общо взето съм много доволен от инвестицията която съм направил.
А интересува ме можете ли да ми препоръчате не много сложна програма за обработка на самите снимки и за добавяне на воден знак( така мисля, че се казваше надписа в долната част на снимката където слагат инфо или подпис на фотографа)
С времето ще ви показвам дали имам някакъв прогрес и какво успява да роди главата ми :D
Желая приятен ден на всички вас :)
|
|