Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 лиценз Adobe
Автор: ipolit   
Дата:   11-06-14 10:29

Здравейте, имаме Adobe Creative Studio. Въпросът ми дали е възможно да сложим различни програми от пакета на различни компютри. Няма да има два компютъра с едно и също нещо.

Отговори на това съобщение
 Re: лиценз Adobe
Автор: marves   
Дата:   11-06-14 10:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ipolit   
Дата:   11-06-14 11:31

Благодаря много, и аз така си мислех, ама да питам.

Автор: dvda   
Дата:   11-06-14 12:19

Аз имам Adobe Photoshop CC и Lightroom 5
Плащам на месец и лиценза работи на два компютъра еновременно без проблем
Преди време ползвах Photoshop Elements инсталиран на два компютъра, пак без проблем, като го инсталирах на трети, ми каза че трябва да махна едния.

Това е от по горния линк цитат

Can I use my software on two computers?

If you own, or are the primary user of, a single-user or volume license Adobe product that is installed on a computer at work, you can also install and use the software on one secondary computer of the same platform at home or on a portable computer. However, you may not run the software simultaneously on both the primary and secondary computers.

No more than one user can use a single-user license Adobe product.

Note: AVL customers have to buy two different licenses to use both operating systems, even if they have two different computers. They can only use the same license on another computer (not simultaneously) with the same platform at home.

For more information regarding Adobe's activation policy, including recent changes, see the Product Activation FAQ.

Това не знам дали Ви устройва и дали важи във Вашия случай

Публикацията е редактирана (11-06-14 12:20)

Автор: compur   
Дата:   11-06-14 13:43

за неговия случай - важи! щото е единствен лицензопритежател...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »