Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sigma 24-70/ nikkor 50mm
Автор: goldstar   
Дата:   29-05-14 12:22

Здравейте съфорумници ![beer] Искам да си закупя филтри за посочените обективи в заглавието .Ще се радвам да прочета Вашите компетентни мнения по моя въпрос. Чисто нов за Сигмата е доста скъп , ще се ориентирам по вашите препоръки и ще оглеждам както и чисто нови така и нещо от базара . Може да кажете за кои неща трябва да внимавам при покупката на употребяван филтър.
Благодарско на всички , които ще се включат в темата ![shtrak] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Sigma 24-70/ nikkor 50mm
Автор: stown   
Дата:   29-05-14 18:03

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: vAnko0   
Дата:   29-05-14 18:13

Ето и малко информация, ако не си наясно :)
Видове Филтри

Дата:   29-05-14 18:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-05-14 22:44

Забелязал съм че в този форум главно хората се нападат или си присмиват на някой който не знае или които иска да се учи ! Апела ми е към всички които не спазват добрия тон в форума нека бъдат малко по човечни , защото не е срамно да не знаеш , а да не ИСКАШ да знаеш...! Разни магически филтри не ми трябват колега. Прощавайте моя е грешката не съм уточнил някои неща понеже я пуснах набързо без да пиша детайлите. Моите извинения! [smilie21]

Та аз си търсех защитен филтър само да си пазя стъклото и на двата обектива . Никкор 50мм 1,8Д / Сигма 24-70 (82мм)[shtrak]

http://magazin.photosynthesis.bg/offer/279991320005.html

Публикацията е редактирана (29-05-14 22:46)

Дата:   29-05-14 23:18

Дата:   30-05-14 00:37

Да за 50-ката може само сенник да взема имаш право. А сигмата е тази макро за никон (sigma 24-70mm f2.8 ex dg macro nikon).

Не се сърдя човече , няма проблем наистина не бях уточнил подробностите . [shtrak] [beer]

Дата:   30-05-14 02:34

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »