Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Лек ъпгрейд. Има ли смисъл?
Автор: ivoet   
Дата:   30-04-14 14:57

Здравейте! След дълго отсъствие от форума поради ангажираност с барманство, сервитьорство и стоене на рецепция, дойде момента да се включа с един леко глуповат въпрос.

След като преди 2 години смених 350d-то за 40D, сега пък реших че искам да снимам и видео и съм се насочил към 60D. Четох ревюта, сравнения, гледах видео тестове на 60д-то и съм почти убеден, че искам точно него. Освен ако разбира се не ме насочите към друго тяло на канон с по-добро видео на същата цена.

Поздрави и благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Лек ъпгрейд, има ли смисъл?
Автор: allyx   
Дата:   30-04-14 14:59

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re: Лек ъпгрейд. Има ли смисъл?
Дата:   30-04-14 15:05

Да, тавана е нисък, като за моите възможности - между 900 и 1000лв.
Благодаря! [cool]

Автор: asahi   
Дата:   30-04-14 15:24

За обективи нищо не казваш.

Автор: metodiev_martin   
Дата:   30-04-14 15:31

Ако имаш прилични EF-S обективи, друг вариант за тези пари няма.
Преди да ти предложат 5Д (а и сони безогледалка[smilie5] ), се замисли с какви обективи ще го "захранваш" (5д-то)
Според мен, за парите си е оптимално решение. 70Д е кажи-речи два пъти по-скъпо, така че въобще не влиза в списъка.
Както сам знаеш, на следващото стъпало е 7д, но и то все още си е пари и трудно човек да го намери за под 1300лв
Взимай 60д и се радвай на видеото, дисплея, креативните филтри [smile]

Дата:   30-04-14 15:43

Ами обективите ще са си същите, каквито са ми и сега - canon 50 1.8, sigma 17-70 и сигма 10-20, а занапред някой стабилизирано варио за видео. Накратко - нямам кой знае какви обективи, но ми вършат работа. Като прибавим и ръчнофокусните на м42 с адаптер се получава една сгодна система (като за мен) с която съм свикнал.

За марк 2 се канех по начало, ама няма такъв ресурс, а и това ми е просто хоби, така че гледам да не се хвърлям на скъпото, а 70д както казахте ми идва много скъпо, 7д-то също.

Автор: LorDDemoniC   
Дата:   30-04-14 16:10

Бе от 40 на 60д не е лек ъпгрейд ама ок :) Аз мисля, че има смисъл.

Публикацията е редактирана (30-04-14 16:10)

Автор: kvakioh   
Дата:   30-04-14 16:27

Ами става за тази промяна, но според мен е по-добре да се поизчака.
За 7Д-та, в последните 2 седмици има промени в цените им на втора ръка, така че може и да се стигне до 1000лв за читава бройка.

Автор: realnoncho   
Дата:   30-04-14 16:33

Човека го иска заради видеото, където въртящия дисплей на 60Д ще е полезен, така че не знам защо го нахъсвате за 7Д.

Дата:   30-04-14 17:54

60D ще бъде! Благодаря на отзовалите се. Почвам спестяването и пускам скоро 40д-то за продажба!

Благодаря ви! Фото форум е най-якия форум, на опел от форума ме лишиха от права да поствам, не знам защо, както и да е. [smilie5] [cool]

Поздрави!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »