Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся фотограф за абитуриентски бал - Пловдив 24-ти май
Автор: 2metraninja   
Дата:   28-04-14 15:34

Здравейте колеги,

Както става ясно от заглавието, търся фотограф да заснеме абитуриентски бал на 24-ти май в Пловдив.

За въпроси и предложения:
О887 87 42 69

Отговори на това съобщение
 Re: Търся фотограф за абитуриентски бал - Пловдив 24-ти май
Автор: shadow...   
Дата:   28-04-14 23:53

по лесно е ти да си кажеш правилата.....от ...до и сума....ти имаш нужда...иначе има много фотографи в Пловдив....и стари и млади...

Автор: nsirakov   
Дата:   29-04-14 00:36

всички дати са заети вече ;)

Автор: dimidumi   
Дата:   29-04-14 03:41

Много рано си се сетил :)...Дано имаш късмет да намериш дори и посредствен фотограф, любител, свободен на тази дата.

П.П. Ако търсите фотограф за 24 май, особено ако се пада събота, е нещо като да търсите DJ за заведение за 31 декември за посрещане на Нова Година. Добрите мениджъри на хотели си ангажират подизпълнителите още от септември, октомври, така е и за 24 май, организацията трабва да е в ход поне 3 месеца предварително. [beer]

Публикацията е редактирана (29-04-14 03:47)

Автор: MauMyHa   
Дата:   29-04-14 04:15

колко стурва билета до пловдив? От софия![smilie5]

Автор: nsirakov   
Дата:   29-04-14 06:35

18 лева е билета ;)

Дата:   29-04-14 09:46

Да, известен ми е факта че 24-ти е най- класическия ден за абитуриенти и шанса да намеря незает фотограф за датата не е голям, но аз и затова пиша обява от най- голямата известна ми трибуна свързана с фотографията.

Търся фотограф за мои познати. Става въпрос за абитуриентски бал на 24-ти май в Пловдив. Аз самият съм зает на датата (както и 100% от колегите с които говорих). Две момичета близначки са. Самото снимане разбира се че трябва да е професионално - т.е. да си снимал и друг път подобни събития, да имаш опит и виждане и да имаш хубаво портфолио, което да се хареса. Ангажимента е от обяд - като почнат приготовленията с фризьор, гримьор и т.н. до влизането в хотела, където ще е бала, което става около 6-7 следобед.

За пари не са ми казвали колко са си приготвили, но предполагам че ще е нещо нормално като за деня и вида снимане. Разбира се ако се окаже че някой гений с "УАУ" портфолио, някакси е свободен да снима тогава, сигурно ще може да поиска повече от нормалното (което е около 150 лева за абитуриентско снимане), плюс евентуално транспортни разходи ако не е от Пловдив. Нека заинтересованите ми пратят портфолиото си и ще ги свържа направо с хората ако е ОК да си говорят и да се договарят.

Автор: met   
Дата:   29-04-14 10:00

"Ангажимента е от обяд - като почнат приготовленията с фризьор, гримьор и т.н. до влизането в хотела, където ще е бала, което става около 6-7 следобед.Две момичета близначки са.
(което е около 150 лева за абитуриентско снимане)"[smilie10]

Някой почва да ме разсмива с тази инфармация!!!!!!
Радвам се ,че съм зает.https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie10.gif

Дата:   29-04-14 10:10

Отпочна се. Колегата заплащането не го устройва, нито пък му се занимава да покаже портфолио и да поиска колкото той смята че заслужава, нито даже въобще е свободен за датата.

Поне нещо хубаво излезе от цялата работа - посмя се за здраве на инфармацията.

Автор: Yonko_Rusev   
Дата:   29-04-14 11:02

Ще следя темата с голям интерес, защото скоро имаше същото търсене и за Казанлък ! След голямо ровичкане в нета и не знам си колко мейли и телефони , клиента успя да си намери добър фотограф за бала си на 24.05. за цената от 80,00 лв :))))
Като гледам параметрите на търсенето са 1:1 с тукашните , така че смятам че ще успееш да си намериш точния човек ! Просто трябва да си упорит и това е :) Късмет от мен ;)

Дата:   29-04-14 12:09

Докато тук в шеги и закачки си прекарваме времето, няколко колеги (нито един от писалите в темата между другото) ми изпратиха запитвания и предложения, след кратка консултация с клиентинте, хората си имат уреден отличен фотограф за събитието.

Айде със здравей и дай Боже работа всекиму.

Автор: Божидар58   
Дата:   29-04-14 12:26

Като чета тук ми се струва, че някои снимат за 1500лв на ден. Къде ли намират такива платежоспособни клиенти в тази бедна държава направо не мога да проумея......

Автор: Yonko_Rusev   
Дата:   29-04-14 13:13

2metraninja - аз ти казах че трябва да си упорит :))))
Поздрави [smile]

Дата:   29-04-14 13:48

Чак пък упорит... По- скоро късметлия. Благодаря, Йонко.

Автор: met   
Дата:   29-04-14 16:08

Който търси,намира...и платежоспособни клиенти.[smilie3]

Автор: Chipsy   
Дата:   29-04-14 16:19

Божидар58 написа:

> Като чета тук ми се струва, че
> някои снимат за 1500лв на ден. Къде
> ли намират такива платежоспособни
> клиенти в тази бедна държава
> направо не мога да проумея......

Сериозно ли смяташ Бг за бедна държава? Всеки втори с телефон за 1000 лв, апарати за 5К, мерцедеси, скъпи коли, скъпи имоти... И на фона на това някой да взема 80лв за 6-7 часа работен ден + ден-два обработка? Ми смешно е, общ работник прави повече.
Който не си цени труда - негова работа [smilie23]

Автор: zelda   
Дата:   29-04-14 17:20

прав си, само че проблемът идва от това как българинът харчи, а не с колко разполага. Той и в джамбурето ще оставя всяка вечер по 200 лв, но за някои услуги му липсва културата, за да ги оцени и съответно заплати в т.ч. и фотографията. И ако ти му предлагаш качество на цена със съответното покритие, той ще предпочете най-евтиния фотограф или ще снима с тел. си- даже посл. ще му харесат повече...

Дата:   29-04-14 17:30

Тъй, работата вече е свършена, първоначалното и основно предназначение на темата е изпълнено, можем вече спокойно да я одрискаме с раздуване и разнищване на настоящата пазарна конюктура и професионалния елитаризъм и опортюнизъм.

С'я!
'Ми бедна е България ами. Питай баба си с колко лева на месец преживява! 150 лева за един следобед рутинна работа били мизерно? Къде живеете вие бе хора? Аз като отида в сервиза и майстора ми каже 150 лева за труд като знам че днес не е правил само моята кола и направо ме свива сърцето (ибах тоа труд, кво толкова й правѝ бе братче!?!). В тоя ред на мисли как да се изтипосам пред някой нормален родител и да му поискам 500 лева за един следобед да му снимам детето? "Ма той бил дал 2000 за рокля и още толкова за ресторант" Еми да, такава е ситуацията.

Братлета, вие всеки ден ли снимате за по 500 лева половин ден? Или щото видиш ли е празник да ошушкаме "жертвите?" То верно че харман, харман, ама то имайте милост бе - вие сърца нямате ли? :)

'Ма ай' с'я - който може и по 1000 лева за един следобед да взима - дай Боже всекиму - ама тука ли е мястото да идваш да се перчиш че чак и да се присмиваш на тея дето може да искат по- така неелитната маса да отснемат. Темата си е за конкретна работа, ти идваш и даже не си казваш цената или показваш работата. Ти идваш с назидателен тон да го играеш морален коректив на фотографската общност и на покупателните навици и способност на някои конкретни хора, дето даже не познаваш.

Колегата, който харесах каза 160 лева за 3 часа, аз му погледнах работата и ми хареса, хорицата казаха ОК и толкоз. И к'во? Негово височество се показа с имагинерните си дрехи пред плебса и робите на труда. Така и така наставляваш, кажи поне по колко за в бъдеще да искат колегите и да се знае че не го ли искат аджеба вършат нещо нередно спрямо възвишената ти особа.

Ай' за с'я толкова, че тряа си хода вече. [beer]

Липсваше ми т'ва място, приятно е. Едно такова топло чувство все едно си се напикал. Тихичко и топло.

Автор: vanquished   
Дата:   29-04-14 17:44

2metraninja , браво, че се е намерил човек да свърши работата. Словесната(по-скоро писмената) диария беше излишна.

Автор: Sentel   
Дата:   29-04-14 19:31

@2metraninja

Блестящо казано!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »