Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "Турбо сапунерка" но каква ?
Автор: lordged   
Дата:   06-04-14 20:03

Здравейте, търся фотоапарат, който да може да прави добри снимки + видео със звук, зуума да не е на бутона за снимане и в същото време да не е DSLR.

имах Lumix FZ35 който задоволяваше моите капризи и потребности, но това, което не ми допадаше в него беше това, че зуума беше на бутона за снимане и когато трябва да заснема движещ се обект е изключително неудобно да снимаш и да боравиш със зуума.

препоръчайте ми нещо по добро или същото като FZ35 от същия клас, чийто зуум е на самия обектив като при DSLR ите било то на бутон или на друго ...

Отговори на това съобщение
 Re: "Турбо сапунерка" но каква ?
Автор: daniil-k   
Дата:   06-04-14 20:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: RazorJack   
Дата:   06-04-14 20:22

ако си се наиграл с големия зуум бих предложил fuji xf1 - много удобно се борави със зуума понеже е ръчен а и в технополис в момента е на промоция за 399 лв. изключително компактен и видеото му е чудесно и стабилизацията работи много добре.

Автор: sidthesloth   
Дата:   06-04-14 20:23

Fijifilm S9100/96600 или Sony R1. Може да има и други, но само горните 2 съм ползвал. Варио функцията при тях е изцяло механична - с пръстен на обектива.

Re:
Автор: daniil-k   
Дата:   06-04-14 21:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: h_bio   
Дата:   06-04-14 21:40

SONy HX300. Отговаря на всичките ти критерии.

Публикацията е редактирана (06-04-14 21:41)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »