Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Притеснителна обява или аз бъркам?
Автор: ffoko   
Дата:   30-03-14 23:38

Сега видях тази обява и нещо ми се стори подозрителна. Какво е вашето мнение? На крадено ми прилича.
текст

Отговори на това съобщение
 Re: Притеснителна обява или аз бъркам?
Автор: boZo   
Дата:   30-03-14 23:39

Бъркаш.
"
Вие ще се получават всички елементи в снимките и отбелязано по-долу . Комплектът е в отлично състояние и се състои от началото на компонентите на линията. Лещите са включени предлагат богат избор , за да сте подготвени за всяка ситуация.
"
Гугъл транслейт... :D Пиши, че искаш да купиш и следвай инструкциите - пращаш с мъниграм и чакаш доставка от Пакистан...[smilie18]

Автор: radikyokushin   
Дата:   30-03-14 23:40

Не - просто опит за измама.

Автор: marrio31   
Дата:   30-03-14 23:41

прилича,да

Автор: ffoko   
Дата:   30-03-14 23:50

:) Веднага разбрах, че е ком.превод и я оферирах веднага. Чакам отговор, а същевременно я споделих с ... когото трябва. :)

Автор: DeDomus   
Дата:   31-03-14 09:02

"Canon Eos 5d Mark Ii" и с него е снимал самият Кен Лий.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: lion4e   
Дата:   31-03-14 09:48

Аз отдавана докладвах нередност с тази обява до администраторите на "Преебалника", да видим ще вземат ли отношение.

Това е Индиец или Пакистанец, тръгнал за едри риби по нашите земи, за съжаление има хора които им се връзват все още, и след това чакат от умрял писмо [smilie22]

Автор: джъмбо   
Дата:   31-03-14 10:00

гледам наоследък в ибейЪ много стока от пакистан... и не бих казал на еФтинки пари

Автор: turntablism   
Дата:   31-03-14 11:05

Само корпус!

Автор: SteliyanStoyanov   
Дата:   31-03-14 11:06

Преди малко я докладвах тази. Ще видим какво ще се случи.

Автор: da.fo   
Дата:   31-03-14 12:15

Този последния си го е написал aselectronicsinc(магаре електроникс) - с две думи ще те направи на магаре [smilie18]

Автор: sonda   
Дата:   31-03-14 14:25

Не са само за фототехника такива обяви..и за коли , и за всичко има! Иначе са склонни на преговори де [smile] , защото в края на краищата колкото вземат- все добре дошло..

Автор: comorex   
Дата:   31-03-14 22:21

Аз бях пуснал един обектив есента в Продавалник. Получих запитване на английски за цената. Стори ми се съмнително и написах цена, двойно по-голяма от цената на нов обектив. Веднага ристигна съобщение: The price is OK с инструкция да пратя обектива някъде в Нигерия...

[beer]

Автор: lmitov   
Дата:   01-04-14 00:20

На мен искаха да ми купуват колата така - щял да дойде някакъв да я гледа и да я вземе и аз да чакам парите след това. Да съм си дадял Paypal сметката. Викам им преведете парите и идвайте да я вземате ама нещат :)

Автор: kefalcho   
Дата:   01-04-14 06:58

Внимавайте!!! Доста са измамите от африканските държави, четох че е възможно да ти направят паричен трансфер и след няколко дни да го откажат, позволявал им го закона. Това го четох в испански полицейски сайт във връзка с бума на измами в момента.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »