Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 парти фотограф от Пловдив
Автор: russel_m   
Дата:   27-03-14 20:52

Здравейте, колеги
Можете ли да ми препоръчате или ако вие самите сте - парти фотограф от Пловдив. Става въпрос за снимане на партита петък и събота регулярно за парти сайт. Изпреварвам въпростите ви - да, естествено че се плаща хонорар; не не е кой знае колко голям, така че професионални фотографи, изградили вече име, не са хората които търся. Имам желание да работя с млади, ентусиазирани хора, имащи познания в областта на фотографията. Начинът на работа ще обясня при личен контакт. Необходимо е да имате фотоапарат с портативна светкавица, пожелателно е да имате светлосилни обективи, а ако сте мобилни (имате кола) също е плюс, когато трябва да се снимат няколко заведения. Външният вид и позитивизмът не са без значение [shtrak]
Благодаря на проявилите интерес, моля пишете ми на лично съобщение или на email: yoankolevbg@gmail.com

Отговори на това съобщение
 Re: парти фотограф от Пловдив
Автор: paolo_n1   
Дата:   27-03-14 21:36

Ако има готини п....а с който да приключва вечерта аз съм навит ,дори и безплатно ;)

Автор: VassilK   
Дата:   27-03-14 23:32

Като се насмучат подобаващо всички стават парти....Само че снимките не стават.

Автор: dimidumi   
Дата:   28-03-14 00:08

paolo_n1 написа:

> Ако има готини п....а с който да
> приключва вечерта аз съм навит
> ,дори и безплатно ;)
>

Не се навирай за безплатно, за да не ти излезе твърде скъпо...обикновено така се получава [smile]

Това "портативна светкавица" много ми хареса, аз имам 8 броя, мога ли да се кандидатирам за "парти фотограф" [beer]

Автор: cameraman   
Дата:   28-03-14 06:09

Преди 10 години на снимка от кръчма се взимаха 5 лева. Сега един ... снима хиляди снимки за 25 кинта хонорар, а потенциалните клиенти си ги теглят от фейсбук профила на кръчмата.[smilie23]
и 50 кинта да са... Пак е подигравка..

Публикацията е редактирана (28-03-14 11:23)

Автор: MauMyHa   
Дата:   28-03-14 07:51

освен да се местя у Пловдив, да ставам парти-майна фото. И една майна за жена да си намеря[cool]

Автор: Murnau   
Дата:   28-03-14 11:09

готина обява [smilie24]

Автор: myphotos   
Дата:   28-03-14 16:17

Добре, че е петък [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »