Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем Olympus EPL1
Автор: ссср   
Дата:   10-03-14 20:41

Здравейте имам Олимпус ЕПЛ1 още не съм снимал с него и вече половината копчета не му работят. Някой имал ли е такъв проблем и дали може да препоръча сервиз в Бургас където може да се остави.

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем Olympus EPL1
Автор: domidi   
Дата:   11-03-14 00:49

1-ссср,ти да не си го купил СССР?Щот ако си го купилот там,може да е правен в петък.В петък работят половин ден,като за един.Затуй и половината копчете работят.
2-Ти може и да не си снимал с него,ама друг да му е взел здравето.
3-ако не е нито едно от горните,носи го в сервиз.Ако не се лъжа "фотосинтесис" е сервиза за Олимпус.

Автор: ссср   
Дата:   11-03-14 19:23

Olympus не се произвеждат в СССР.
Ами да направих грешката да го купя от колега и баща ми да го вземе от еконт, въобще не очаквах ,че няма да прилича на нищо. Даже липсва болтче от корпуса, сигурно и преди е отварян. Повече няма да се прецаквам така.

Автор: juslen   
Дата:   11-03-14 20:35

От колега от форума ли си го купил? Ако е така трябва да му пишеш и да поискаш да ти върне парите/ти на него апарата щото явно отлично е знаел, че апарата е с проблем преди да ти го прати и те е измамил умишлено.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »