Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 От темата на jino към сбирка в четвъртък
Автор: realnoncho   
Дата:   03-03-14 12:00

Говоря за ето тази тема.

Отваря се тема с възмущение защо за нещо не се гласува, не се влиза в някаква дискусия с другите участници и накрая се спуска от високо мнение и се затваря темата.

Това поведение ли е за форумa, в който си се кълнял(според твоите думи) jino? Как налагането на мнение по този начин подпомага развитието тук според теб?

Отговори на това съобщение
 Re: Отговор на темата на jino
Автор: demiman   
Дата:   03-03-14 12:11

[smilie7]

Автор: jino   
Дата:   03-03-14 15:16

възмущение [smilie18]

Дата:   03-03-14 15:19

какво предлагаш ?

Дата:   03-03-14 18:32

Предлагам да не се държиш така авторитарно.

Дата:   03-03-14 18:55

[smile] добре

Дата:   03-03-14 19:08

Не ми се пишат и четат глупости тук за това ще го напиша само веднъж .

Направих тема чрез която просто исках повече хора да видят тази красива фотография.
Не съм искал да общувам с никого и на никого да обяснявам защо ,как и др.бр ... [smile] .

След като прочетох мненията в темата и понеже снимката не е моя реших че няма смисъл да прецакваме работата повече [smile] .

Дата:   03-03-14 19:23

Това въобще не звучи като горните ти думи:

На един му казвали какво да харесва [smilie18] другия бил мноо добър ,трети бил ненам си къв пезант [smilie18] ,четвърти го гонели некви точки.

Снимката е добра толкова ,че е трябвало да излезе на първа страница ,това съм имал пред вид като казвам нисък рейтинг.[smile]

Децка ви работа.Даже и шамар не заслужавате да ви избърше някой [smilie5]

Дата:   03-03-14 19:42

[smilie18] [smilie18]
нема се плашиш

Автор: nyamago   
Дата:   03-03-14 19:47

> "...Това въобще не звучи като горните ти думи..."

На мен точно като тях ми звучи, човекът е показал нещо, което намира за (дълбоко) недооценено и не иска да се занимава с обяснения и дискусии. Недоволен е, че коментарите се отплесват в несвързани посоки и решава да ги прекрати, което е официално право на всеки автор на тема.

Забелязал съм, че Jino е понякога рязък и краен (и на мен не ми е харесвало), но си давам сметка, че това бива обща черта на способните хора и не го правят от арогантност, а от увереност в позициите си. Ти, Нончо, обиждаш ли му се? Аз не.

И държа да отбележа: той на никого не е заповядвал да харсва снимката, само изрази учудване, че имащите глас не я ценят колкото той я цени. И ти недей да заповядваш кой кога да си затваря темата, нали?

[beer]

Дата:   03-03-14 20:00

Аз не се обиждам, просто по-горните пояснения в тази тема прозвучаха по съвсем различен начин отколкото в другата. Знам го че е по-рязък, засичали сме се няколко пъти. Просто ако не си готов на дискусия не виждам смисъл да се пуска такава тема за снимка.

Автор: HP   
Дата:   03-03-14 20:25

Автор: realnoncho
Дата: 03-03-14 20:00

Аз не се обиждам, просто по-горните пояснения в тази тема прозвучаха по съвсем различен начин отколкото в другата. Знам го че е по-рязък, засичали сме се няколко пъти. Просто ако не си готов на дискусия не виждам смисъл да се пуска такава тема за снимка.

И толкова ли беше трудно да му го споделиш с лично съобщение, та беше нужен тоя есхибиционизъм?
За всяка глупост, която хрумне на някой и хайде -тема. После що нямало нормални дискусии... ами как да има?????

Автор: мара   
Дата:   03-03-14 20:29

за кво лично съобщение?

Автор: HP   
Дата:   03-03-14 20:32

Автор: мара
Дата: 03-03-14 20:29

за кво лично съобщение?

Еми прочети първия пост бе [smilie3]

Автор: ejel   
Дата:   03-03-14 20:44

Какво лично съобщение? Особено за човек, който и "шамар не иска да ИЗбърше" на масите...[smilie18] [smilie18]

Автор: metodiev_martin   
Дата:   03-03-14 20:51

Зад а му е гадно, трябваше да го блокираш и тогава да пуснеш темата [smilie24] [smilie5]

Дата:   03-03-14 21:23

Автор: ejel
Дата: 03-03-14 20:44

аре от мен да мине [smilie18] [smilie5]

Дата:   03-03-14 21:25

Аз не искам да му е гадно, a и знам че не му пука много :)

HP,
Това е свързано със отношението във форума и не трябва да отива на лично съобщение.

Дата:   03-03-14 21:36

"Избърса" ми един набързо[smilie10] [smilie10]

А уж нямаше да пише и чете глупости тук[smilie11] [smilie18]

Дата:   03-03-14 21:37

За сайта ми пука щото е все пак някакво културно пространство което мноого липсва в нашта мила родина.
И поради тази причина мисля че някои хора трябва малко да погледат да послушат преди да кажат какво мислят.
Няма да се сърдите но няма как да се изградят верни естетически критерии за месец два дори и година гледане на снимки в интернет пространството.
За това трябват години целенасочена работа дори да имаш и талант .

Дата:   03-03-14 21:39

Шамара е просто една метафора [smilie5]

Дата:   03-03-14 21:48

Не думай![smilie5]

Автор: тьма   
Дата:   03-03-14 22:17

А аз реших, че са му изтрили темата, което си е редно [smilie3]

Автор: AndreyIst   
Дата:   03-03-14 22:38

И сега влизаме в познатият рефрем - кой определя естетическите критерии и защо някой мисли, че е всемогъщ. Особено пък, когато става дума за фотография.

Аз, например, никога не бих посъветвал админите коя снимка да сложат на първа страница. Влизаме в дебат движещ се от тирания /в древногръцкия смисъл на думата/, при която един корифей ни казва кое да харесаме и кое не, та скачайки в другата крайност, като демокрацията /пак в древногръцкият смисъл/, при която точките, респективно мнението на масите го определя.

Автор: мара   
Дата:   03-03-14 22:55

ХП - да, прав си :)

мене лично когат некой, чието мнение намирам за меродавно, ми каже - я глей кво хубаво нещо! защо ли останалите не го забелязват? - обикновено не смятам, че е направил лошо.
ся...човек чие мнение намира за меродавно, тва вече си е отделен въпрос. случвало ми се е да пущам подобни теми, защото съм била бая потресена от масовия вкус. ако щете, спряганият в предната тема автор има потресни кадри, масово нахаресвани и издигнати в небесата, па мене чак неудобно ми става от ората, дето са им гласували. така - срам ме фаща зарад тях един вид...щото си е жива излагация...[smilie18]
за мен джино е от хората с меродавния вкус. винаги можем и да поспорим с него, разбира се, но общо звето бих му се доверила.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »