Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Място за снимане в София
Автор: RISEN   
Дата:   24-02-14 23:59

Здравейте исках да ви попитам дали знаете яки места из София където да правя фещън портрети , но да не се навъртат много хора около тях . Не съм от София и скоро ще ми се наложи да снимам едно момиче там и ще съм ви благодарен ако ми помогнете : ) [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Място за снимане в София
Автор: Стоев   
Дата:   25-02-14 00:01

Борисова градина, Парк Витоша, ..много са..

Автор: Commander_Keen   
Дата:   26-02-14 09:08

Според личния ми опит - на "яките" места за снимане обичайно се навърта бая народ. Какъв фон ти трябва? Пейзаж? Парк? Горичка? Водичка? Стари сгради? Нови сгради? Ърбан? Индъстриъл?
По-затънтено място - Западен парк - като влезете по-навътре в парка има чудни полянки и пътечки.. само да не влизате много навътре, че ще се натресете у Факултето... Там фона също е екзотичен, ама обитателите нещо тц.

Автор: hotsnail   
Дата:   26-02-14 09:19

ами над бизнес парка има известно количество нови бизнес сгради с оправени градинки...хубаво фонче правят.

https://photo-forum.net/static/site_pics/195/1389298535_ff.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-ky2VtwhrrR4/UrzFlKvyFYI/AAAAAAAAdIc/HUhF9UPw_i0/w2078-h1386-no/DS

Публикацията е редактирана (26-02-14 09:25)

Дата:   26-02-14 20:16

Благодаря за предложенията , но си преддтавям повече някакви изоставени сгради и някакви такива по мрачни места :)

Автор: io_bs   
Дата:   26-02-14 20:39

В центъра такива бол [smilie5]

Автор: mpmarinov   
Дата:   26-02-14 21:03

RIESEN, oтносно Бизнес парка... Не го препоръчвам на никой. Снимаш, до моментът в който дойде охраната, заяви ти, че е забранено снимането, започнат да ти обясняват как разрешителното за снимане е 300 евро на ден, да те карат да пишеш глупости в гнусният им офис, по-скоро бърлога и накрая ако се сетят (в моя случай единият беше свестен) да те накарат да изтриеш кадрите и да те помолят учтиво няколко месеца да не се навърташ около комплекса на Бизнес парк София, за да не те хванат повторно и да стане по-зле.
Иначе стари сгради има из цяла София. Из центъра е пълно със стари запуснати къщи, които биха ти свършили работа.
[shtrak] [shtrak] [shtrak] [beer]

Автор: realnoncho   
Дата:   26-02-14 21:38

Ако няма знаци забранено снимането казваш, че не си знаел и си тръгваш [smilie25]

Автор: J0R0   
Дата:   26-02-14 21:40

Паркове и полянки няма смисъл.
Ако ще снимаш по полянки няма смисъл да идваш в София, навсякъде можеш да го направиш.
Като ще е в София, нека да има софийска атмосфера.
Снимай по улиците.
Хората не пречат, те са част от градската среда.

https://photo-forum.net/static/site_pics/135/1389974744_GMV_4421.jpg

ПП. Сложи си трамвай за фон, за да си личи че е в София.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   26-02-14 22:54

Да Жоро прав сте , но от друга страна и разсейват тъй като ще имам човек със рефлектор( приятел ) и не искам заедно със модела да се чувстват некомфортно пред толкова хора . Случи ми се наскоро да снимам на обществено място и модела адски много се притесни ... затова се надявам да намеря някое по-спокойно местенце .

Автор: Commander_Keen   
Дата:   26-02-14 23:09

Ами значи се отганизирате за неделя сутрин, особено както сега идва национален празник, та софиянци да сме се прибрали по родните места... Тогава целия град е все едно неутронна бомба е паднала и няма много притеснителни типове, които да се мотат наоколо... [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »