Автор: nyamago
Дата: 22-02-14 22:26
Дигиталните медии са удивително нещо :) Поредно доказателство за ползата да присъстваме активно в тях: неведоми са пътищата до зрителя.
Преди време нескромно препоръчах на форума изданието FlickBitz , в което имам някакъв пръст (подсещам да го посетите - има нови интересни материали за напреднали и начинаещи, за всеки фото-интерес). Курирам го с помощта на платформата Flipboard, която мнозина тук познават и ползват.
Не щеш ли, Flipboard в общия си фото-раздел ми поднася едно име което, казах си, няма начин да не е нашенско. Материалът идва от Inspiration Grid (www.theinspirationgrid.com), където подбират фотографски, графични, дизайнерски и други визуални примери за вдъхновение на творци от тези изкуства. Днес този сайт препоръчва на широкия свят чудесните морски пейзажи на Павел Господинов от Варна. Те дейтвително заслужават показ и внимание, наред с другите му работи от пътувания в интерени страни.
Не знам дали присъства / влиза в този форум, но му отправям задочни поздрави и пожелания за още успехи. И на всички четящи тук - да се порадват на работите му и да се заредят с вдъховение в собствените си търсения.
|
|