Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Наш сънародник вдъховява творци по света
Автор: nyamago   
Дата:   22-02-14 22:26

Дигиталните медии са удивително нещо :) Поредно доказателство за ползата да присъстваме активно в тях: неведоми са пътищата до зрителя.

Преди време нескромно препоръчах на форума изданието FlickBitz , в което имам някакъв пръст (подсещам да го посетите - има нови интересни материали за напреднали и начинаещи, за всеки фото-интерес). Курирам го с помощта на платформата Flipboard, която мнозина тук познават и ползват.

Не щеш ли, Flipboard в общия си фото-раздел ми поднася едно име което, казах си, няма начин да не е нашенско. Материалът идва от Inspiration Grid (www.theinspirationgrid.com), където подбират фотографски, графични, дизайнерски и други визуални примери за вдъхновение на творци от тези изкуства. Днес този сайт препоръчва на широкия свят чудесните морски пейзажи на Павел Господинов от Варна. Те дейтвително заслужават показ и внимание, наред с другите му работи от пътувания в интерени страни.

Не знам дали присъства / влиза в този форум, но му отправям задочни поздрави и пожелания за още успехи. И на всички четящи тук - да се порадват на работите му и да се заредят с вдъховение в собствените си търсения.

[shtrak] [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Наш сънародник вдъховява творци по света
Автор: belone   
Дата:   22-02-14 22:38

[cool]

Re: Наш сънародник вдъховява творци по света
Автор: pachok   
Дата:   23-02-14 00:40

Мисля, че ни е съфорумец Павел, но като не мога да се сетя за никнейма му тук...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »