Автор: Twingo
Дата: 16-02-14 17:33
Здравейте, колеги!
В момента снимам с турбо сапунер - Sony dsc h200. Върши ми работа, но не е нещо особено и мисля, че един дслр ще прави много по-добри снимки и ще има огромна разлика.
И все пак се чудя дали си струва да продавам нов фотоапарат, за да си купя втора ръка (в момента нямам възможност за нов, а и не мисля, че начинаещ като мен може да се възползва от всички функции на един по-скъп дслр. :)
Идеята ми е след време, когато видя, че ми трябва нещо по-добро, да го сменя. Няма да се ползва за нещо особено - пейзажи, и от време на време макро.
Засега си мисля за Sony a200 + обектив 18-70. Имате ли впечатления от това тяло и добре ли съм се ориентирал като цяло? Бюджетът ми е 350 лв., макс 370. Марката няма значение, просто сонито ме грабна, а и на тестовете,
които гледах, биеше с доста nikon d60 и Canon 450d, примерно. По принцип нямам доверие на марката сони, но бих се доверил на вас, ако споделите впечатления от a200. Също ще се радвам да изкажат
мнението си и колеги, преминали от турбо сапунер на дслр, за да съм сигурен, че няма дам парите си на вятъра, а и че дслр-а е добра инвестиция в сравнение с Sony-h200, с което съм в момента.
Благодаря ви предварително! :-)
|
|